Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ για Πογιέτ – Τον απέλυσε η Μπορντό παρότι προκρίθηκε στο Europa League
| 2018-08-17 11:55:00

Σοκ για Πογιέτ – Τον απέλυσε η Μπορντό παρότι προκρίθηκε στο Europa League

Sportdog Team
Σοκ για Πογιέτ – Τον απέλυσε η Μπορντό παρότι προκρίθηκε στο Europa League

Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπορντό αποτελεί ο Γκουστάβο Πογέτ, λίγες ώρες μετά την πρόκριση της γαλλικής ομάδας στα playoffs του Europa League.

Ο λόγος; Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση των Γιρονδίνων μετά το τέλος του αγώνα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, υποστηρίζοντας πως δεν ενημερώθηκε ποτέ για την πώληση του Γκαετάν Λαμπόρντ στη Μονπελιέ.

"Δεν είμαι χαρούμενος σήμερα. Είναι η χειρότερη ημέρα μου στο σύλλογο. Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο σύλλογος σήμερα με τον Γκαετάν Λαμπόρντ. Είπα στους διοικούντες πως ο παίκτης δεν θα φύγει μέχρι να πάρουμε κάποιον άλλον στη θέση του. Δεν ενδιαφέρθηκαν και τον άφησαν να φύγει. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο το πρωί και ο Λαμπόρντ δεν ήταν εκεί. Τον πήρα τηλέφωνο και ήταν στο Μονπελιέ. Κανείς δεν μου είπε τίποτα. Θα συζητήσω αύριο με το μάνατζέρ μου και θα αποφασίσουμε για το μέλλον μου", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ.

Η "Equipe" αναφέρει μάλιστα, ότι οι δηλώσεις του Πογέτ προκάλεσαν την αντίδραση του πρόεδρου της Μπορντό, Στεφάν Μαρτίν, ο οποίος και αποφάσισε να λύσει άμεσα τη συνεργασία μαζί του.

Ο Ουρουγουανός ανέλαβε τη γαλλική ομάδα τον Ιανουάριο του 2018. Πέρσι τερμάτισε η Μπορντό στην έκτη θέση και τα προκριματικά του Europa League. Σε 23 ματς, μέτρησε 15 νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags