Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κυνηγάνε» τον ΠΑΟΚ οι Ρώσοι: «Δώσαμε ήδη το υλικό στη Ρωσία, πρέπει να τιμωρηθούν»!
| 2018-08-18 16:37:00

«Κυνηγάνε» τον ΠΑΟΚ οι Ρώσοι: «Δώσαμε ήδη το υλικό στη Ρωσία, πρέπει να τιμωρηθούν»!

Sportdog Team
«Κυνηγάνε» τον ΠΑΟΚ οι Ρώσοι: «Δώσαμε ήδη το υλικό στη Ρωσία, πρέπει να τιμωρηθούν»!

Νέες καταγγελίες κατά του Δικεφάλου.

Μπορεί η ΟΥΕΦΑ να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συνέβη κάτι στα δημοσιογραφικά της Τούμπας στο πρώτο ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας, μετά τις καταγγελίες των Ρώσων, ωστόσο το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα!

Αυτή τη φορά η ρώσικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε επίσημο αίτημα στην ΟΥΕΦΑ προκειμένου να αρχίσει έρευνα για την επίθεση όπως ισχυρίζονται που δέχτηκαν Ρώσοι δημοσιογράφοι στην Τούμπα.

 «Η Ρώσικη ομοσπονδία έστειλε αίτημα στις αρμόδιες αρχές τις ΟΥΕΦΑ. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες ενέργειες από οπαδούς είναι απαράδεκτες. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η καταγγελία μας, τότε θα πρέπει να υπάρξει και η προβλεπόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ. Η Ομοσπονδία έκανε την έρευνα για το περιστατικό, συγκέντρωσε αποδεικτικό υλικό και τις μαρτυρίες των Ρώσων δημοσιογράφων που ήταν εκεί. Το δώσαμε στην ΟΥΕΦΑ και ζητάμε πρόσθετο υλικό από την ελληνική ομάδα» υποστήριξε ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Αλάεφ.

Να θυμίσουμε πως οι καταγγελίες αυτές προκάλεσαν και το ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη που με δηλώσεις του στα ρώσικα ΜΜΕ αποκάλυψε πως θα ζητήσει την αποπομπή από το ρώσικο προξενείο της Θεσσαλονίκης ενός υπαλλήλου της!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags