Facebook Pixel Απίθανο να φύγει ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ για τη Σπόρτινγκ!
| 2018-08-18 21:56:00

Φήμες για hot όνομα του ΠΑΟΚ - Τον πουλάει ο Σαββίδης; - Τι θέλει ο παίκτης, απίθανο σενάριο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φήμες για hot όνομα του ΠΑΟΚ - Τον πουλάει ο Σαββίδης; - Τι θέλει ο παίκτης, απίθανο σενάριο

Τρελά λεφτά για να φύγει από την Τούμπα!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τις τελευταίες ημέρες απασχολεί πολύ έντονα τον ευρωπαϊκό Τύπο, καθώς υπάρχουν σχεδόν καθημερινά δημοσιεύματα σχετικά με ομάδες που τον παρακολουθούν και θα τους ενδιαφέρουν η απόκτησή του.

Ο Σέρβος άσος, που συμμετείχε και στο Μουντιάλ με την Εθνική Σερβίας, προφανώς και έχει ανεβάσει τις μετοχές του μετά την εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, ενώ και οι δύο συνεχόμενες προκρίσεις στην Ευρώπη και τα γκολ του κόντρα σε Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας, τον έχουν… εκτοξεύσει.

Κάπως έτσι προφανώς προέκυψε και το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, τον έχει στη λίστα της και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Η υπόθεση όμως του «Πρίγιο» μόνο εύκολη δεν είναι για τα «λιοντάρια», καθώς τα χρήματα που αξιώνει ο ΠΑΟΚ για την παραχώρησή του, είναι πάρα πολλά, φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ και είναι απίθανο να μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα ποσά.

Επίσης, δεν μπορούν να καλύψουν και το συμβόλαιο του Σέρβου φορ, ο οποίος παίρνει στον ΠΑΟΚ 1.5 εκατομμύριο ευρώ και για να φύγει θα ζητήσει περισσότερα, ενώ μεγάλο πρόβλημα αποτελεί και η επιθυμία του παίκτη.

Ο Πρίγιοβιτς έχει «φτιαχτεί» με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν θέλει σε να φύγει από την Τούμπα, ειδικά αν δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη ομάδα, που δεν θεωρεί ότι είναι η Σπόρτινγκ.

Γι’ αυτό λοιπόν και φαντάζει απίθανο να προχωρήσει το ενδιαφέρον των Πορτογάλων, ειδικά από τη στιγμή που ο Σέρβος άσος αποτελεί μία από τις… καψούρες της οικογένειας Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags