Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άκυρο» όνομα για την ΑΕΚ - Καμία πρόταση και «όχι» Ουζουνίδη - Τρελό σενάριο με τον...
| 2018-08-19 19:06:00

«Άκυρο» όνομα για την ΑΕΚ - Καμία πρόταση και «όχι» Ουζουνίδη - Τρελό σενάριο με τον...

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Άκυρο» όνομα για την ΑΕΚ - Καμία πρόταση και «όχι» Ουζουνίδη - Τρελό σενάριο με τον...

Ποιος λέει ψέματα; Το Sportdog αποκαλύπτει...

Το όνομα του Δανού στόπερ, Μπγιόρν Πάουλσεν επανήλθε στην επικαιρότητα της ΑΕΚ μετά από δήλωση του Γέσπερ Γιάνσον. Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι αποκάλυψε ότι η Ένωση κατέθεσε πρόταση 400.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη, όμως η σουηδική ομάδα αρνήθηκε, καθώς θεώρησε την εν λόγω προσφορά «κοροϊδία».

Στα ΜΜΕ έγινε λόγος για δεύτερη προσπάθεια της Ένωσης να αποκτήσει τον Δανό μετά την πρώτη πρόταση που απορρίφθηκε στα τέλη Ιουνίου.

«Ένας Δανός ατζέντης ήθελε εντολή για να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ για τον Μπγιόρν. Το κανονίσαμε και χτες υπήρξε πρόταση 400.000 ευρώ», φέρεται να είπε ο Γιάνσον,  ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η αλήθεια είναι διαφορετική.

Για την ακρίβεια, οι δηλώσεις μάλλον έχουν παρερμηνευθεί ή μεταφραστεί λάθος, αφού σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε δεύτερη προσφορά της ΑΕΚ για τον Πάουλσεν!

Συγκεκριμένα, από τις πληροφορίες προκύπτει ότι η Ένωση δεν προχώρησε ποτέ σε δεύτερη πρόταση προς τη Χάμαρμπι, συνεπώς ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών αναφερόταν στην πρώτη και μοναδική προσφορά για τον παίκτη, που έγινε σχεδόν δύο μήνες πριν.

Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν… τρελαινόταν με τον Πάουλσεν και σε καμία περίπτωση δεν τον είχε στην κορυφή της λίστας του. Ειδικά δε από τη στιγμή που η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Σβάρνα, σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ανάγκη για την προσθήκη στόπερ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags