Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάνω από 50.000 οπαδοί της Μπενφίκα εναντίον του ΠΑΟΚ - Τρομερές ατάκες για τον Δικέφαλο!
| 2018-08-20 10:20:00

Πάνω από 50.000 οπαδοί της Μπενφίκα εναντίον του ΠΑΟΚ - Τρομερές ατάκες για τον Δικέφαλο!

Sportdog Team
Πάνω από 50.000 οπαδοί της Μπενφίκα εναντίον του ΠΑΟΚ - Τρομερές ατάκες για τον Δικέφαλο!

Τι αναφέρει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, στο γήπεδο της Μπενφίκα για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο, θα βρίσκονται πάνω από 50.000 οπαδοί του πορτογαλικού συλλόγου!

Οι άνθρωποι της Μπενφίκα, πάντως, δημοσίευσαν κείμενο για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της: 

«Ο ΠΑΟΚ είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η Μπενφίκα για να περάσει στους ομίλους του Champions League. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε την πορεία της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και απέκλεισε κατά σειρά τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο κίνδυνος έρχεται από τη Θεσσαλονίκη!

Οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι την Τρίτη (21/8). Θα ξανασυναντηθούν μετά από τα τέσσερα χρόνια, όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Με αρκετούς ξένους ποδοσφαιριστές, το ρόστερ του ΠΑΟΚ βασίζεται σε μια μίξη νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Υπό τις διαταγές του Ράζβαν Λουτσέσκου, γιο του διάσημου Ρουμάνου τεχνικού, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ παρατάσσεται σε σχηματισμό 4-3-3 και 4-5-1.

Στο ρόστερ 28 παικτών και μέσο όρο ηλικίας 26.93, ήρθαν φέτος οι Χατσερίδης, Βέρνμπλουμ, Ακπόμ, Ζαμπά, ενώ αντίθετα αποχώρησαν οι Μακ και Τζάλμα, που απέφεραν 10 γκολ την περασμένη χρονιά. Οι Έλληνες έχουν δείξει στα πρώτα τους παιχνίδια, ότι είναι μια ομάδα που τους αρέσει να κρατούν τη μπάλα (κατοχή 50% με δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες) και έχουν άνεση στο παιχνίδι τους.

O ΠΑΟΚ ψάχνει τους διαδρόμους στο παιχνίδι τους, χρησιμοποιώντας του Βιεϊρίνια και Μάτος, ενώ στο κέντρο, Κάνιας Μαουρίσο, Πέλκας, Ελ Καντουρί και Λημνιός απελευθερώνουν τη φαντασία, η οποία έχει σημείο αναφοράς στην επίθεση, τον Πρίγιοβιτς. Έναν ψηλό, δυνατό επιθετικό που βρίσκει εύκολα το γκολ με τα πόδια ή το κεφάλι.

Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα φαβορί για τους τίτλους, παρά το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα για περισσότερα από 30 χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags