Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός με τους δανεικούς - «Πανηγυρίζει» ο Κούγιας, «φίδια» για Παναθηναϊκό
| 2018-08-20 11:22:00

Χαμός με τους δανεικούς - «Πανηγυρίζει» ο Κούγιας, «φίδια» για ΠΑΟ - Το super deal που ανατινάχθηκε

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με τους δανεικούς - «Πανηγυρίζει» ο Κούγιας, «φίδια» για ΠΑΟ - Το super deal που ανατινάχθηκε

Πού «χαρίζουν» παίκτες οι Πειραιώτες, αποκάλυψη για Νικολάου.

Στον Ολυμπιακό προχώρησαν σε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ την περασμένη εβδομάδα και, πλέον, έχουν ρίξει όλο το βάρος στις αποδεσμεύσεις, καθώς υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και πρέπει να αποχωρήσουν για να ελαφρύνει το μπάτζετ.

Στο λιμάνι, λοιπόν, ετοιμάζονται να προχωρήσουν και σε αρκετούς δανεισμούς παικτών, ειδικά για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά από ομάδες του εξωτερικού. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως νεαροί Έλληνες παίκτες, όπως ο Δημήτρης Μάνος, ο Δημήτρης Νικολάου και ο Γιώργος Μανθάτης.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο πρώτος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, ομάδα που έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις ο Ολυμπιακός, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες των Πειραιωτών. Παράλληλα, μία ακόμα ομάδα από τη Super League που μπορεί να «ψωνίσει» από του Ρέντη είναι η Λάρισα, με τον Αλέξη Κούγια να «ορέγεται» την επιστροφή του Γιάννη Μασούρα.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Νικολάου, πάντως, θα μπορούσε να είχε πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό, αν ο Ολυμπιακός δεχόταν την εξαιρετική πρόταση της Ουντινέζε. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, η ιταλική ομάδα πρόσφερε στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα στόπερ διετή δανεισμό, με 500.000 ευρώ loan fee και 2,5 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς, στην οποία θα υπήρχαν προσαυξήσεις ανάλογα με τα παιχνίδια που θα έπαιζε ο παίκτης. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο είπαν «όχι» λόγω των χειρισμένων του μάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι στην υπόθεση του Μάρκο Μάριν.

Σχετικά με τον Γιώργο Μανθάτη, το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν «παίζει» η περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο ο παίκτης δεν έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, όπως γραφόταν το προηγούμενο διάστημα, αλλά απεναντίας αναμένεται να δοθεί δανεικός από τους Πειραιώτες σε άλλη ομάδα της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags