Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση sportdog.gr για τους επιθετικούς στον ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα Οικονόμου!
| 2018-08-21 07:23:00

Επιβεβαίωση sportdog.gr για τους επιθετικούς στον ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα Οικονόμου!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog.gr για τους επιθετικούς στον ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα Οικονόμου!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Αργύρη Καμπετσή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ακυρώνει την περίπτωση του Νίκου Βέργου. Κάτι που είχαμε γράψει από χθες στο sportdog: Η έλευση του Καμπετσή δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει άλλος φορ περιοχής!

Η απόκτηση του Βέργου, πάντως, έχει κολλήσει στο ποσοστό μεταπώλησης που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες θέλουν ποσοστά κοντά στο 35%-40%, κάτι που ο Νταμπίζας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί.

Υπάρχει άγχος στον ΠΑΟ

Ο Βαγγέλης Οικονόμου τόνισε πως είναι στο... χέρι των παικτών του Παναθηναϊκού να «σβήσουν» το -6, αλλά και να φέρουν τον κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού στη LiveSport: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αρχίζουμε με -6 στη βαθμολογία και πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, να σβήσουμε την ποινή και να μας φύγει το άγχος. Γιατί, ας είμαστε ρεαλιστές, ένα μικρό άγχος υπάρχει, καθώς, όταν μια ομάδα αρχίζει με -6 βαθμούς, δεν αρκεί μία νίκη για να φύγει από το μείον μέχρι να πάει στο συν».

Για την ανησυχία του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος ανησυχεί. Αλλά όλα στο ποδόσφαιρο είναι σχετικά. Ίσως να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με 3-4 νίκες και να σβήσουμε την ποινή. Μπορεί να αρχίσεις με 0 βαθμούς, να κάνεις 3-4 ήττες και να μείνεις στο μηδέν. Είτε αρχίζει με 0, είτε με -6, είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Έτσι είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Για την αλλαγή έδρας: «Η Λεωφόρος είναι η φυσική έδρα του Παναθηναϊκού και ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας. Ακόμα και όταν δεν γεμίζει, έχει θερμή ατμόσφαιρα και μας έδινε μεγάλη βοήθεια. Όμως θα πάμε στο ΟΑΚΑ και εμείς θα πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Με την απόδοσή μας, θα φέρουμε τον κόσμο και θα το κάνουμε μία εξίσου δυνατή έδρα. Το ΟΑΚΑ είναι η έδρα μας και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο να έρθει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags