Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτο σήριαλ με Καμπετσή - Δεν το θέλει ο Δώνης;
| 2018-08-21 09:50:00

Απίστευτο σήριαλ με Καμπετσή - Δεν τον θέλει ο Δώνης; - Τινάζει στον αέρα τον... κλεισμένο!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο σήριαλ με Καμπετσή - Δεν τον θέλει ο Δώνης; - Τινάζει στον αέρα τον... κλεισμένο!

Ποιος δεν ψήνεται ​να ντυθεί στα πράσινα, θα γίνει ανατροπή;

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε χθες για την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν σχεδόν 1,5 μήνα. Οι «πράσινοι» ήταν στην ουσία μία ανάσα από τον νεαρό φορ από τις αρχές Ιούνιου, ωστόσο για μια σειρά από λόγους που έχουμε επισημάνει σε παλαιότερα ρεπορτάζ η μεταγραφή πήρε μεγάλη παράταση και λίγο έλειψε να ναυαγήσει οριστικά.

Αν και ο παίκτης δεν υπολογιζόταν από την Ντόρτμουντ, η οποία ήθελε να τον ξεφορτωθεί, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να μπει σε μία σειρά από συζητήσεις με τη γερμανική ομάδα, προσφέροντας στο τέλος μέχρι και ποσοστό μεταπώλησης, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή.

Το ίδιο σκληρές εξελίχθηκαν και οι διαπραγματεύσεις με τον νεαρό άσο, ο οποίος αν και αρχικά ήταν πολύ θετικός στο να φορέσει την πράσινη φανέλα, εν συνεχεία άλλαξε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει, όπως φαίνεται, σε μία σημαντική υπέρβαση, με βάση τα δικά του δεδομένα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίσει το «ναι» του 19χρονου επιθετικού.

Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που δεν έχει την παραμικρή εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο και που δε λογίζεται ως κλασικό «9άρι», τον επιθετικό, δηλαδή, που θέλει να έχει ο Γιώργος Δώνης βάσει σχηματισμού, αλλά περισσότερο ως περιφερειακός.

Όπως και να έχει, πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία σημαντική επένδυση για τους «πράσινους», καθώς μην ξεχνάμε πως ο νεαρός άσος είχε αναδειχθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ως ένας από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς στην ηλικία του σε όλη την Ευρώπη.

«Καίγεται» του Βέργου;

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως η απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή μάλλον «καίει» οριστικά την περίπτωση του Νίκου Βέργου. Μία υπόθεση που εξ αρχής στο sportdog.gr είχαμε αναφέρει ότι παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, όταν τα περισσότερα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για τελειωμένη μεταγραφή.

Μάλιστα, όπως λέγεται, πλέον, δεν είναι τόσο θετικός και ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, κάτι που μειώνει ακόμα περισσότερο της πιθανότητες απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό.

Αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει στο τέλος η ανατροπή, αν και εφόσον τα βρουν οι δύο διοικήσεις (λέγεται ότι υπάρχει διαφωνία στο ποσοστό μεταπώλησης).

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags