Facebook Pixel Τους «κούφανε» όλους ο Μαρτίνς, ποιον δίνει δανεικό - Τα… αντίποινα Νικολάου και το ψέμα για ΠΑΟ
| 2018-08-21 11:05:00

Τους «κούφανε» όλους ο Μαρτίνς, ποιον δίνει δανεικό - Τα… αντίποινα Νικολάου και το ψέμα για ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους «κούφανε» όλους ο Μαρτίνς, ποιον δίνει δανεικό - Τα… αντίποινα Νικολάου και το ψέμα για ΠΑΟ

Πώληση που φέρνει 4 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος στο «ξεφόρτωμα» και κοιτάζουν πως θα αδειάσει το ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και του Γιώργου Μανθάτη, το όνομα του οποίου εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι επίσημο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καμία ενημέρωση για κρούση από το Τριφύλλι, δε συζητούν καν να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο για να πάει στον αιώνιο αντίπαλο, αλλά απεναντίας ψάχνουν να του βρουν ομάδα εντός συνόρων για να συνεχίσει ως δανεικός. Μάλιστα, όπως σας αποκαλύψαμε χθες, έγιναν προσπάθειες ο Έλληνας άσος να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, ωστόσο ο παίκτης ήταν αρνητικός.

Στους υπό παραχώρηση παίκτες ανήκει και ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να πάρει μεταγραφή, ως δανεικός, στον Πανιώνιο. Η μοναδική περίπτωση να χαλάσει η συγκεκριμένη μετακίνηση είναι ο νεαρός στόπερ να κάνει «αντίποινα» για το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή ναυάγησε η μεταγραφή στην Ουντινέζε, αν και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τις πληροφορίες.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό θέλουν να παραχωρήσουν σε άλλη ομάδα και τον Θανάση Ανδρούτσο, παρόλο που υπάρχει η άποψη ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους πιο έτοιμους νεαρούς Έλληνες της ομάδας, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έδειχνε να τον υπολογίζει αρχικά στην προετοιμασία.

Οψιόν 4 εκατ. για Ένγκελς

Σε ό,τι αφορά το deal για την παραχώρηση του Μπιόρν Ένγκελς στη Ρεμς, όπως υποστηρίζουν στη Γαλλία, ο παίκτης δόθηκε από τον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς που θα είναι υποχρεωτική αν η ομάδα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Το ύψος της ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν στη χώρα, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες, οι οποίοι πέρυσι το καλοκαίρι ξόδεψαν, κατά πληροφορίες, κοντά στα 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν από την Κλαμπ Μπριζ. Όσο αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, η γαλλική ομάδα παρουσιάζεται να μην έχει αναλάβει να το καλύψει για τη φετινή σεζόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags