Facebook Pixel «Τρελό» deal από Ουζουνίδη, «πανηγυρίζει» ο Τίγρης - Τα πάνω-κάτω στη Λίγκα, συμμαχία-φωτιά;
| 2018-08-21 14:25:00

«Τρελό» deal από Ουζουνίδη, «πανηγυρίζει» ο Τίγρης - Τα πάνω-κάτω στη Λίγκα, συμμαχία-φωτιά;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τρελό» deal από Ουζουνίδη, «πανηγυρίζει» ο Τίγρης - Τα πάνω-κάτω στη Λίγκα, συμμαχία-φωτιά;

Μεταγραφή που ταράζει τα νερά, τι «κρύβεται» από πίσω.

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η μεταγραφή που «ψήνεται» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη για τον Πέδρο Βίτορ. Όπως έχει κυκλοφορήσει, οι δύο ομάδες συζητούν το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας του παίκτη, κάτι που, φυσικά, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Βέβαια, ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εισήγηση του Πάκο Ερέρα, όπως γράφτηκε, αλλά είναι κίνηση που έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, αφού πρώτα πήρε τις απαραίτητες «συστάσεις» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτός που στην ουσία «εγγυήθηκε» στον πρώην μάνατζέρ του και συνεργάτη του στον Παναθηναϊκό για την αξία του νεαρού μεσοεπιθετικού κι έτσι προχώρησε η υπόθεση.

Φυσικά, το συγκεκριμένο deal ενέκρινε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος, όμως, στοχεύει παράλληλα να... φτιάξει και τις σχέσεις του με την ομάδα του Άρη. Ως γνωστόν, αυτή την περίοδο γίνεται «μάχη» στη Super League με τους δανεικούς των «μεγάλων» και η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να... χάσει έδαφος, θέλοντας να πάρει στο πλευρό της συλλόγους που μέχρι σήμερα ήταν θεωρητικά απέναντι. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η ομάδα του Θόδωρου Καρυπίδη είχε πολύ πρόσφατα συζητήσεις για να αποκτήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, η συμφωνία που συζητιέται ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι και μελλοντική, ενώ δείχνει την πρόθεση που υπάρχει για περαιτέρω συνεργασία.

Όπως έχει γραφτεί, η ΑΕΚ έχει προτείνει να παραχωρήσει τον Πέδρο Βίτορ στον Άρη κρατώντας δικαιώματα του παίκτη, αλλά και τη δυνατότητα να τον επαναγοράσει έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, για την προσεχή διετία η Ένωση θα λάβει ως «ενοίκιο» το ποσό των 100.000 ευρώ από τους «κίτρινους».   

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags