Facebook Pixel Νέες φήμες για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Παίζει «αντάλλαγμα» για Βέργο; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης...
| 2018-08-21 21:00:00

Νέες φήμες για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Παίζει «αντάλλαγμα» για Βέργο; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης...

του Νίκου Στεργίου
Νέες φήμες για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Παίζει «αντάλλαγμα» για Βέργο; - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης...

Φούντωσαν τα σενάρια, δύο ακόμα ονόματα στο τραπέζι.

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του νεαρού επιθετικού.

Ο Νίκος Νταμπίζας κατάφερε να «κλείσει» τον  Έλληνα άσο ως ελεύθερο από τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο θα είναι.

Ο νεαρός άσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στο Τριφύλλι και η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ενδέχεται να δρομολογήσει και να παίξει ρόλο και σε άλλα θέματα μεταξύ των δύο συλλόγων.

Το ένα μπορεί να είναι αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο, για τον οποίο οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται καιρό, όμως το θέμα «κολλάει» όχι μόνο στην Ιντερνασιονάλ, αλλά και στα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν και στους Πράσινους.

Το δεύτερο θέμα που μπορεί να συνδεθεί με αυτό του Νίκου Βέργου είναι του Γιώργου Μανθάτη, ο οποίος έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρόκειται για διαφορετική περίπτωση απ' αυτή του 22χρονου επιθετικού.

Από το λιμάνι λεγόταν στις αρχές του μήνα ότι ο νεαρός εξτρέμ δεν πρόκειται να πάει στον Παναθηναϊκό, εντούτοις αυτό που κυκλοφορεί τελευταία μάλλον σημαίνει πολλά για την εξέλιξη της υπόθεσης: όσο ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν κλείνει σε άλλη ομάδα, θα παραμένει στο τραπέζι για το Τριφύλλι και φυσικά θα εξαρτάται από το τι θέλει για τον μικρό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πάντως, ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας αφήνει να εννοηθεί πως το ρόστερ έκλεισε με τους Νίκο Βέργο και Αργύρη Καμπετσή, με μοναδική εξαίρεση τον ξένο φορ που αναμένεται να αποκτηθεί, ενδεχομένως από τις κινήσεις της νέας διοίκησης. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Γιώργο Μανθάτη...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags