Facebook Pixel Αδιανόητη ανατροπή με Βέργο - «Μπαμ» Μαρινάκη... τρελαίνει τον Δώνη - Τρομερό «κόλπο» Νταμπίζα
| 2018-08-22 11:30:00

Αδιανόητη ανατροπή με Βέργο - «Μπαμ» Μαρινάκη... τρελαίνει τον Δώνη - Τρομερό κόλπο Νταμπίζα

του Νίκου Στεργίου
Αδιανόητη ανατροπή με Βέργο - «Μπαμ» Μαρινάκη... τρελαίνει τον Δώνη - Τρομερό κόλπο Νταμπίζα

Τι «παίζεται» ανάμεσα στους δύο αιωνίους, καυτό ρεπορτάζ.

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στην περίπτωση του Νίκου Βέργου, με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει τελικά στον Παναθηναϊκό, ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ (τελευταίο το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν γίνει γνωστή συμφωνία του παίκτη με τους «πράσινους») ότι η υπόθεση του Έλληνα φορ ήταν πολύ δύσκολη για το Τριφύλλι. Κι έτσι ήταν κυριολεκτικά μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο νεαρός άσος είχε ενημέρωση στην προπόνηση των «κομμένων» ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον αιώνιο αντίπαλο.

Ωστόσο, όλα γύρισαν τούμπα αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν η «ερυθρόλευκη» διοίκηση πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη και στην ουσία να τον στείλει στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, δεν ισχύει ότι στο λιμάνι έχουν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25%. Όντως οι Πειραιώτες έχουν ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, αλλά αυτό είναι κλιμακωτό και εξαρτάται από το ποσό με το οποίο μπορεί να τον παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός.

Αποφασίζει ο Μαρινάκης για Μανθάτη

Στο μεταξύ, αντιστροφή δεδομένων υπάρχει και για την περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη. Μπορεί αρχικά να μην υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες ο παίκτης να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όσο δε βρίσκει ομάδα στη Super League, τόσο στο Τριφύλλι ελπίζουν για τον Έλληνα άσο.

Στο λιμάνι έκαναν προσπάθειες ο Γιώργος Μανθάτης να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, ωστόσο ο παίκτης αρνήθηκε κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα «διαθέσιμη» για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να σημειωθεί εξέλιξη παρόμοια με αυτή του Νίκου Βέργου, αν και εφόσον το αποφασίσουν στα υψηλά κλιμάκια της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε ότι αυτή η περίπτωση είναι τελείως διαφορετική, μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με μεγαλύτερο συμβόλαιο.  

Εξάλλου, ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ και θεωρεί, μάλιστα, πως αν γίνει και η συγκεκριμένη κίνηση, τότε θα έχει το ρόστερ που περίμενε, τηρουμένων πάντα των δεδομένων που υπάρχουν στο σύλλογο.

Η τακτική Νταμπίζα για Κόντε

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του φορ, στον Παναθηναϊκό θα παλέψουν την περίπτωση του Πέδρο Κόντε μέχρι τέλους, ποντάροντας στην ανάγκη του ΠΑΣ να πουλήσει έναν παίκτη που θέλει να φύγει από την ομάδα. Ενδεχομένως, λοιπόν, η υπόθεση να τραβήξει ως τη λήξη της περιόδου, προκειμένου ο Γιώργος Χριστοβασίλης να ρίξει τις απαιτήσεις του να μειωθεί το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές (350.000 ευρώ προσφέρει το Τριφύλλι, 600.000 ευρώ ζητάει ο ΠΑΣ).

Σχετικά με τον Λάζαρο Λάμπρου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, κάτι που σημαίνει ότι βγαίνει από την «πράσινη» λίστα.  

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι για τη μεταγραφή του φορ, που λέγεται ότι στον Παναθηναϊκό θα κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση, η διοίκηση δεν έχει δώσει ακόμα στον Νίκο Νταμπίζα την έγκριση για να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση πάνω από τα οικονομικά στάνταρ του συλλόγου. Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά σχετικά με τις εξελίξεις που αναμένονται σε διοικητικό επίπεδο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags