Facebook Pixel Έξαλλος Ραζβάν, ήθελε να «τελειώσει» άσο του ΠΑΟΚ - Φοβερή αντίδραση του παίκτη
| 2018-08-22 13:08:00

Έξαλλος Ραζβάν, ήθελε να «τελειώσει» άσο του ΠΑΟΚ - Πώς έσβησε η φωτιά, φοβερή αντίδραση του παίκτη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλος Ραζβάν, ήθελε να «τελειώσει» άσο του ΠΑΟΚ - Πώς έσβησε η φωτιά, φοβερή αντίδραση του παίκτη

Ποιος εξόργισε τον Ρούμανο, μεγάλη στιγμή χθες στο «Ντα Λουζ».

Ένα τρομερό στιγμιότυπο συνέβη μετά το γκολ του Αμρ Ουάρντα απέναντι στην Μπενφίκα. Ο Αιγύπτιος άσος έφυγε σφαίρα για να πανηγυρίσει μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και μαζί του έτρεξε και ο Λέο Ζαμπά.

Μάλιστα, ο νεαρός Βραζιλιάνος έπεσε στα πόδια του προπονητή του, σε μία κίνηση που πολλοί τη μετέφρασαν σα μεταμέλεια για το σκηνικό που είχε γίνει στην εκτός έδρας νίκη επί της Βασιλείας.

Τότε ο 19χρονος επιθετικός είχε αρνηθεί επιδεικτικά να δώσει το χέρι του στον Ρουμάνο τεχνικό μετά το τέλος του αγώνα, ένα περιστατικό που είχε καταγράψει και η κάμερα. Θυμηθείτε το... 

Η συγκεκριμένη αντίδραση του Λέο Ζαμπά είχε εξοργίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επειδή ήξερε ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν κάμερες δεν αντέδρασε όπως θα ήθελε. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έγινε στην κυριολεξία έξαλλος με τη συμπεριφορά του παίκτη του και έφτασε στο σημείο να θέλει να τον «τελειώσει», θέλοντας να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της ομάδας και πως δεν ανέχεται τέτοιες αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές του.

Στην Τούμπα, όμως, στήθηκε ολόκληρη «επιχείρηση» προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τραβήξει το σχοινί με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος, άλλωστε, αποτελεί μια τεράστια επένδυση της διοίκησης. Ο Ρουμάνος είχε συνάντηση με την ΠΑΕ για το θέμα, μίλησε με τον παίκτη, ακόμα και με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να βρεθεί… ειρηνική λύση. Προφανώς ο προπονητής πήρε όλες τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και έδωσε συγχωροχάρτι στον ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζοντας το νεαρό της ηλικίας του και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, κάτι που είχε επισημάνει και με δηλώσεις μετά από το παιχνίδι με τους Ελβετούς:

«Ο Ζαμπά είναι ένα παιδί και γίνεται 19-20 χρονών. Ήθελε πολύ να παίξει αλλά επειδή δε κατάφερε να σκοράρει ήταν απογοητευμένος. Του φώναξα όταν πήγε να κάνει κάποιες ντρίπλες όταν το σκορ ήταν 0-0, ενώ στο 0-3 θα έδειχνε ασέβεια προς την ομάδα και αυτό μας έβαζε σε κίνδυνο. Μιλήσαμε και τώρα είναι εντάξει».

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έδωσε καμία συνέχεια στο επεισόδιο φάνηκε και χθες στην Πορτογαλία, όπου έκανε την έκπληξη και χρησιμοποίησε τον Λέο Ζαμπά στο αρχικό σχήμα, ενώ και ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι έχει μετανιώσει για εκείνη την αντίδραση, μετά τον εντυπωσιακό πανηγυρισμό του.

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 1:30 του παρακάτω βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags