Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελά σκηνικά στο λιμάνι, «εκβιασμοί» και «απειλές» - Διώχνει κόσμο ο Μαρινάκης
| 2018-08-23 10:42:00

Τρελά σκηνικά στο λιμάνι, ποιοι «απειλούν» - Διώχνει κόσμο ο Μαρινάκης, «δώρο» για Μανθάτη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελά σκηνικά στο λιμάνι, ποιοι «απειλούν» - Διώχνει κόσμο ο Μαρινάκης, «δώρο» για Μανθάτη

Απίστευτα πράγματα στο Ρέντη, ποιοι μαζεύουν τα πράγματά τους.

Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει όλο το βάρος τις τελευταίες μέρες στο «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ, καθώς θέλουν να παραχωρήσουν τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να αδειάσουν την ομάδα και να εξοικονομήσουν χρήματα, ωστόσο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που θεωρούνται πολύ δύσκολες κι ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη.

Η κορυφαία όλων είναι αυτή του Μάρκο Μάριν, ο οποίος έχει «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του και δε δείχνει καμία διάθεση να κάνει πίσω. Σε αυτή τη φάση υπάρχει «πολεμικό» κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν είναι εύκολο να ανατραπούν τα δεδομένα από τη στιγμή που ο Γερμανός έχει «στυλώσει» τα πόδια.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος επίσης δε δείχνει διάθεση να βρεθεί συναινετική λύση. Ο Κολομβιανός άσος επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του, ωστόσο με τη στάση που κρατάει περισσότερο δείχνει να «εκβιάζει» τον Ολυμπιακό για να πετύχει το σκοπό του. Παράλληλα, την ελευθέρας του ζητάει και ο Αντρέ Μαρτίνς, χωρίς να τα έχει βρει ακόμα με τους Πειραιώτες.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που αναμένεται να δοθούν δανεικοί, ο Θανάσης Ανδρούτσος λέγεται πως βρίσκεται πολύ κοντά σε ομάδα, χωρίς να έχει διαρρεύσει ο προορισμός του, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος δεν παρουσιάζεται και τόσο συνεργάσιμος από τη στιγμή που δεν προχώρησε η μεταγραφή καριέρας στην Ουντινέζε.

Σχετικά με τον Τάσο Καραμάνο, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα που να μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος από τη στιγμή που του χρόνου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Δημήτρης Μάνος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το δρόμο του Γιώργου Μανθάτη και να πάει στον Πανιώνιο, καθώς το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων που έγιναν ανάμεσα στις ομάδες. Μάλιστα, στο περιθώριο της παραχώρησης του νεαρού εξτρέμ, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Μάτιτς Κότνικ στο λιμάνι, η οποία, όμως, θα προχωρήσει μόνο αν ο παίκτης τα βρει με τους Κυανέρυθρους και πάρει πίσω την προσφυγή.  

Τέλος, σχετικά με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αν και γίνονται κάποιες προσπάθειες μήπως βρεθεί ομάδα από την Ισπανία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags