Facebook Pixel «Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό «πάγωσε» του Τόσκα - Τι «τρέχει» με Ραζβάν - Επιστροφή-ΜΠΑΜ;
| 2018-08-23 12:50:00

«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό «πάγωσε» του Τόσκα - Τι «τρέχει» με Ραζβάν - Επιστροφή-ΜΠΑΜ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό «πάγωσε» του Τόσκα - Τι «τρέχει» με Ραζβάν - Επιστροφή-ΜΠΑΜ;

Καυτό παρασκήνιο από την Τούμπα, ποιος θα «κερδίσει»;

Η μεταγραφή του Αλίν Τόσκα έχει «κολλήσει» στον ΠΑΟΚ, παρόλο που η μετακίνηση του Ρουμάνου μπακ στην Τούμπα έμοιαζε τις προηγούμενες μέρες οριστική.

Μάλιστα, υπάρχει εξήγηση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση αποφάσισε να «παγώσει» το deal, ψάχνοντας για κάτι καλύτερο στην αγορά.

Παρότι ο παίκτης αποτελεί θερμή εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο η ΠΑΕ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, τα υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου θέλουν μια πιο… εντυπωσιακή κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση, ειδικά αν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, όπως φημολογείται, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάψει να ελπίζουν στην επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη και θεωρούν ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορεί ο παίκτης να «ψηθεί» να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Αν, μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» αποκλείσουν την Μπενφίκα, υπάρχει η αίσθηση πως θα καμφθούν και οι τελευταίοι ενδοιασμοί που υπάρχουν στον διεθνή άσο για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως για τον Κώστα Σταφυλίδη δεν έχει και την καλύτερη άποψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φέρεται να προτιμάει τη μεταγραφή του συμπατριώτη του.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιος θα «κερδίσει» σε αυτή την άτυπη «μάχη» εντός του συλλόγου, καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν η διοίκηση ήταν αυτή που «επικράτησε». Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τις αμφιβολίες του και για τον Πόντους Βέρνμπλουμ, αλλά τελικά η ΠΑΕ «τα έσκασε» για τον Σουηδό παρά τα «τερτίπια» του.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες φορές που οι εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν γίνει αποδεκτές, όπως τον περασμένο χειμώνα που παρέμεινε στην ομάδα και ανανέωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ εισακούστηκε και η άποψή του να μην πωληθεί τώρα το καλοκαίρι ο Μαουρίτσιο. Από την άλλη, βέβαια, τον περασμένο χειμώνα πωλήθηκε ξαφνικά ο Γκόικο Τσίμιροτ, παρόλο που ο τεχνικός του Δικεφάλου είχε ζητήσει την παραμονή του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags