Facebook Pixel ΑΕΚ: Πάει για μεγάλη μεταγραφή ο Μελισσανίδης - Έκανε κρούση για τον Ματσίς
| 2018-08-23 20:20:00

Δεν αστειεύεται ο Τίγρης - Πάει για μεταγραφή αεροδρομίου - Έγινε η πρώτη κρούση-βόμβα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν αστειεύεται ο Τίγρης - Πάει για μεταγραφή αεροδρομίου - Έγινε η πρώτη κρούση-βόμβα

Διαβάστε ποιον παικταρά «χτύπησε» και θα καταλάβετε...

Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Βίντι η ΑΕΚ βρίσκεται… 90 λεπτά μακριά από τους ομίλους του Champions League, εξέλιξη που αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την Ένωση.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα κληθεί να τα βγάλει πέρα και φέτος σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ενώ πρέπει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένη για να φανεί ανταγωνιστική στο υψηλό επίπεδο του Champions League.

Συνεπώς, η ΑΕΚ σκοπεύει να προχωρήσει σε τουλάχιστον μια ακόμα μεταγραφή από το «πάνω ράφι» προκειμένου να δυναμώσει για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται. Μάλιστα η προσθήκη αυτή είναι πολύ πιθανό να γίνει στις θέσεις των εξτρέμ, καθώς εκεί φέρεται να έχει ζητήσει ενίσχυση ο Ουζουνίδης.

Στο πλαίσιο αυτό, το sportdog.gr έμαθε ότι η Ένωση χτύπησε ξανά την πόρτα της Ουντινέζε για τον Ντάρβιν Ματσίς, που είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον Δικέφαλο.

Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ αποτελεί μεγάλη «καψούρα» του Ουζουνίδη και γι’ αυτό η ΑΕΚ ασχολήθηκε ξανά με την περίπτωσή του. Πάντως, τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της πρωταθλήτριας Ελλάδας, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ουντινέζε ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό για τον διεθνή άσο. Ειδικά με δεδομένο ότι ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα της Serie A και υπολογίζεται κανονικά, η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Ακόμα, πάντως, κι αν η περίπτωση του Ματσίς αποδειχθεί απρόσιτη, η κίνηση της ΑΕΚ δείχνει ότι κυνηγά την υπέρβαση και ασχολείται με εξτρέμ που μπορούν αν την ανεβάσουν επίπεδο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να κάνει το χατίρι στον προπονητή του κλείνοντας μια δυνατή μεταγραφή, ειδικά με την αρωγή των εγγυημένων εσόδων του Champions League, και το «μπαμ» της Ένωσης αναμένεται να σκάσει άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags