Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία από τον προπονητή της Μπέρνλι!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-24 00:03:00

Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία από τον προπονητή της Μπέρνλι!

Sportdog Team
Τρομερά παράπονα για τη διαιτησία από τον προπονητή της Μπέρνλι!

Έντονες οι διαμαρυρίες του Άγγλου τεχνικού.

Ο Σον Ντάις εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα είπε για:

Την εμφάνιση της Μπέρνλι: Ήταν ιδιαίτερες οι συνθήκες. Ανταποκριθήκαμε θετικά σε ένα ωραίο τέρμα που δεχθήκαμε. Μετά υπήρξε αναστάτωση για την διαμαρτυρία του Ολυμπιακού για ένα πέναλτι που δεν ήταν. Με παραξένεψε το τι έγινε. Πήγαν στον διαιτητή να του μιλήσουν, υπήρχαν διαμαρτυρίες και μετά στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Είδαμε δύο παίκτες να παίρνουν κίτρινη για μία ίδια φάση και ένα πέναλτι που δεν ήταν καθώς η μπάλα χτυπάει στο πόδι και μετά το χέρι. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των διαιτητών και να μην διαμαρτυρόμαστε.

Το τι αντιλήφθηκε: Δεν ξέρω. Δεν υπάρχουν κάποιες κατηγορίες. Απλά υπάρχει μία αίσθηση για το τείχος. Βέβαια δεχθήκαμε ένα φτηνό τέρμα για το 2-1 και ύστερα ήρθε η φάση με το πέναλτι. Θεωρητικά είναι μία ισορροπημένη αναμέτρηση.

Τη ρεβάνς και το εάν παραμένει στο... κόλπο της πρόκρισης: Είμαστε μία δυνατή ομάδα. Έχουμε μία καλή νοοτροπία και απόδοση και μετά το 3-1. Ο Ταρκόφσκι ενώ είχε τραυματισμό. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή. Ευελπιστούμε να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε εφόσον παιχθεί ποδόσφαιρο επί ίσοις όροις. Θέλω να αναφέρω τα περιστατικά. Αυτά αναφέρω. Δεν θέλω να βγάλω αίσθημα παραπόνων. Λέω όσα είδα. Πιστεύω πως ο κόσμος μας να νιώθει αδικημένος και να έχει αυτό. Αυτήν την αδικία να την περάσει ο κόσμος. Ήταν μία πολυ καλή αναμέτρηση μέχρι που άλλαξε η κατάσταση. 

Τις διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή: Περίμενε πολύς κόσμος τον διαιτητή στο τούνελ για τα αποδυτήρια. Εμείς πήγαμε στα αποδυτήριά μας. Μιλάμε για γεγονότα και όχι αισθήματα. Ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί κοντά στον διαιτητή. Ρώτησα τον τέταρτο τι τι έγινε εκεί. Εμείς είχαμε λάβει αυστηρές οδηγίες για σεβασμό στον διαιτητή. Στο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια. Ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγινε. Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι ίσως από τα γραφεία. Δέχθηκα παρατηρήσεις προσωπικά για ένα ερώτημα. Πρέπει να πω ότι είναι μία καλή ομάδα. Δεν έχει σχέση με τους παίκτες. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δεν χρειάζονται τέτοια.

Τις δηλώσεις του για Ολυμπιακό και το ότι επιμένει για διαιτησία και το σχόλιο για πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ υπέρ της Μπέρνλι: Όχι δεν υπάρχει έλλειψη σεβασμού ούτε ανάγκη παρέμβασης της UEFA. Υπήρχαν και μάρτυρες σε όσα έγιναν. Από σεβασμό στο ποδόσφαιρο λέω την αλήθεια. Είπα πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Εαν ο κύριος δεν θέλει να τα αναφέρει είναι δικό του θέμα. Μάλλον έκανα χρηση των λανθασμένων λέξεων. Πράγματα που έγιναν υπέρ του Ολυμπιακού εννοώ. Δεν εννοώ σπρώξιμο του Ολυμπιακού. Αυτό όντως δεν το χρειάζεται η ομάδα. Και τέλος ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ είναι φαν του ράγκμπι. Δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Το κατά πόσον θεωρεί δίκαιο το σκορ: Δεν θα μάθουμε ποτέ. Ήταν πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Το κομβικό σημείο ήταν πολύ νωρίς. Μέχρι τότε ήταν ισορροπημένη, δύσκολη και σκληρή αναμέτρηση. Κανείς δεν μπορεί να πει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags