Facebook Pixel «Χαμός» στη Superleague - «Ντου» σε Ολυμπιακό, «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ - Ψήνεται «συμμαχία»-φωτιά
| 2018-08-24 14:00:00

«Χαμός» στη Superleague - «Ντου» σε Ολυμπιακό, «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ - Ψήνεται «συμμαχία»-φωτιά

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στη Superleague - «Ντου» σε Ολυμπιακό, «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ - Ψήνεται «συμμαχία»-φωτιά

Διπλό «χτύπημα» στα σκαριά για top ομάδα, καυτό παρασκήνιο.

Ο Άρης έχει ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την επιστροφή στη Super League, ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχει τελειώσει ακόμα όλες τις κινήσεις του.

Μάλιστα, το αφεντικό των «κίτρινων» έχει αφήσει για το τέλος τις πιο... εντυπωσιακές μεταγραφές, καθώς στοχεύει σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού που μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Ο πρώτος, ως γνωστόν, είναι ο Μανώλης Σιώπης, για τον οποίο κάνει ο ίδιος τις συζητήσεις με τους Πειραιώτες. Ο δεύτερος είναι ο Νικολάς Μαρτίνες, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται από την ομάδα του λιμανιού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, το αφεντικό του Άρη έκανε και για τους δύο επαφές χθες στο «Καραϊσκάκη», στο περιθώριο του αγώνα με την Μπέρνλι, ενώ οι συζητήσεις αναμένονται να συνεχιστούν και τη σημερινή μέρα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αισιόδοξος, πάντως, και θεωρεί πως θα καταφέρει να πετύχει το μεγάλο διπλό «χτύπημα». Μάλιστα, ο Αργεντινός υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να αποκτηθεί ακόμα κι ως ελεύθερος, ενώ για τον Έλληνα μέσο τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση δε σκοπεύει να του δώσει τόσο εύκολα «συγχωροχάρτι» για τις κινήσεις που φέρεται να έκανε στο παρασκήνιο έτσι ώστε να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Πάντως, αν το αφεντικό του Άρη «εγγυηθεί» στους Πειραιώτες ότι ο παίκτης δε θα κάνει μελλοντικά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Σπάτα, τότε δεν αποκλείεται να καμφθούν οι αντιστάσεις των Πειραιωτών, ενώ είναι πιθανό οι παραπάνω συμφωνίες, αν και εφόσον επιτευχθούν, να «ακυρώσουν» και τη μεταγραφή του νεαρού Βραζιλιάνου από την ΑΕΚ στον Άρη, Πέντρο Βίτορ.

Όπως, άλλωστε, σας γράφαμε και χθες, από τη στιγμή που ο Άρης αποφάσισε να συνεργαστεί μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο παράλληλα να αποκτήσει παίκτη κι από την Ένωση, κάτι που διαμορφώνει αναλόγως τις ισορροπίες ενόψει του νέου πρωταθλήματος...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags