Facebook Pixel Sportdog.gr | Το απίστευτο κόλπο Νταμπίζα στα μεταγραφικά και ο... Κλάους - «Βόμβα» με φορ από Αλαφούζο;
| 2018-08-24 21:30:00

Το απίστευτο κόλπο Νταμπίζα στα μεταγραφικά και ο... Κλάους - «Βόμβα» με φορ από Αλαφούζο;

του Νίκου Στεργίου
Το απίστευτο κόλπο Νταμπίζα στα μεταγραφικά και ο... Κλάους - «Βόμβα» με φορ από Αλαφούζο;

Όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.gr.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε σήμερα τα πέντε μεταγραφικά αποκτήματά του το φετινό καλοκαίρι και πλέον απομένει μόνο η προσθήκη σέντερ φορ, που θα κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν.

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση των παικτών ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, επιβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά «καθυστέρησε» σκόπιμα την ένταξη του Αργύρη Καμπετσή στην ομάδα, προκειμένου να τον αφήσει να κάνει προετοιμασία με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Μας απασχολούσε καιρό για τους δικούς μας λόγους επιλέξαμε να μη γίνει η ένταξη του σε πρώιμο στάδιο. Όταν βλέπεις κάπως πιο μακριά μπορεί να χάσεις, μπορεί να κερδίσεις και εμείς επιλέξαμε να τον εντάξουμε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα», υποστήριξε ο Νταμπίζας για τον Καμπετσή.

Στο μέτωπο της αναζήτησης επιθετικού, η υπόθεση του Πέδρο Κόντε δεν έχει «καεί», ωστόσο παραμένει δύσκολη για το Τριφύλλι, με «αγκάθι» το οικονομικό. Πάντως, εάν οι Πράσινοι κάνουν την υπέρβαση και αποκτήσουν τον Ισπανό, η εν λόγω κίνηση θα προέρχεται από την τωρινή διοίκηση, του Γιάννη Αλαφούζου, αφού δεν προκύπτει ότι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι διατεθειμένος να εμπλακεί στην υπόθεση.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι όσο περνούν οι μέρες δεν μπορεί να αποκλειστεί και η περίπτωσή του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Έλληνας φορ έμεινε ελεύθερος και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, μπορεί να αποτελέσει μια λύση για τον Παναθηναϊκό, εάν δεν κλείσει κάποιος από τους επιθετικούς που αποτελούν προτεραιότητες του διδύμου Δώνη-Νταμπίζα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags