Facebook Pixel «Πάγωσε» ο κόσμος του ΠΑΟ - «Αποκάλυψη»-φωτιά Νταμπίζα για Παϊρόζ - «Μπαμ» από Αλαφούζο;
| 2018-08-25 12:05:00

«Πάγωσε» ο κόσμος του ΠΑΟ - «Αποκάλυψη»-φωτιά Νταμπίζα για Παϊρόζ - «Μπαμ» από Αλαφούζο;

του Νίκου Στεργίου
«Πάγωσε» ο κόσμος του ΠΑΟ - «Αποκάλυψη»-φωτιά Νταμπίζα για Παϊρόζ - «Μπαμ» από Αλαφούζο;

Ατάκα που «έδωσε» τον Ταϊλανδό, ποιος «καθαρίζει» για γκολτζή.

Μεγάλη «παγωμάρα» επικρατεί από χθες στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε οριστικά το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Οι οπαδοί ανησυχούν για τις εξελίξεις με τον Ταϊλανδό, ενώ απογοήτευση υπάρχει και για το γεγονός ότι ο επίδοξος επενδυτής δεν έχει συνεισφέρει στις μεταγραφές, κάτι που ανέδειξε και ο Νίκος Νταμπίζας με τις χθεσινές του δηλώσεις και συγκεκριμένα με την παρακάτω τοποθέτηση:

«Όταν είναι να αγοράσεις ένα σπίτι δεν μπορείς να υποδεικνύεις τα υλικά που θα μπουν στο σπίτι. Εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που το υλοποιούμε με την παρούσα διοίκηση και έχουμε μπροστά μας και την αλλαγή ιδιοκτησίας».

Όπως γίνεται, πλέον, ξεκάθαρα αντιληπτό ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτός που χρηματοδοτεί όλες τις φετινές κινήσεις, ενώ, όπως φαίνεται, ο νυν μεγαλομέτοχος θα πραγματοποιήσει και την πολυπόθητη μεταγραφή του φορ.

Αν, μάλιστα, προχωρήσει η περίπτωση του Πέδρο Κόντε θα γίνει μετά από εντολή του Γιάννη Αλαφούζου, αν και φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί η υπάρχουσα διαφορά με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και ο Γιώργος Χριστοβασίλης παρουσιάζεται ανένδοτος στις απαιτήσεις του. 

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει καλούς χειρισμούς στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο περιμένει από τη διοίκηση το... νεύμα για να ανεβάσει την προσφορά του, ενώ είναι γεγονός πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Ισπανό επιθετικό για το συμβόλαιό του.

Σε ό,τι αφορά την επιθυμία του παίκτη, προς το παρόν κρατάει στάση αναμονής. Μέσα στο καλοκαίρι απέρριψε δύο κρούσεις από τη Σαουδική Αραβία, ωστόσο σκέφτεται και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι, μιας και υφίσταται εκεί το ενδιαφέρον της Μπάνι Γιας. Η αγορά στη συγκεκριμένη αγορά κλείνει στις 2/10, οπότε αν δεν προκύψει κάτι άλλο για τον σούπερ γκολτζή της Super League, θα έχει αυτή την εναλλακτική ανοιχτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags