Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Χριστοβασίλης, τίναξε την μπάνκα με 4 «χαρτιά» - «Ντου» σε Ολυμπιακό για αντι-Κόντε
| 2018-08-26 18:00:00

Απίστευτος Χριστοβασίλης, τίναξε την μπάνκα με 4 «χαρτιά» - «Ντου» σε Ολυμπιακό για αντι-Κόντε

Sportdog Team
Απίστευτος Χριστοβασίλης, τίναξε την μπάνκα με 4 «χαρτιά» - «Ντου» σε Ολυμπιακό για αντι-Κόντε

Έχει «ξεφύγει» το αφεντικό του ΠΑΣ, ψήνει τρελή συνεργασία.

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα τον χρόνο για να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρά την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να τον ντύσει στα πράσινα, η διαφορά στο οικονομικό ήταν μεγάλο και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός φεύγει για το εξωτερικό και όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, έχει προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Εμιράτα.

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, καθώς η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Αραβίας έχει ολοκληρωθεί από την Παρασκευή, οπότε εάν δεν έχει υπογράψει εδώ και δύο 24ωρα, δύσκολα θα καταλήξει εκεί. Προφανώς, το αφεντικό του ΠΑΣ που θέλει να τον πουλήσει πάση θυσία, ήθελε να δείξει πως υπήρχαν πολλοί ενδιαφερόμενοι, που όλοι καλύψαν τη ρήτρα και συνεπώς δεν ήταν… ξεπούλημα!

Στα Γιάννινα θέλουν να δείξουν πως έγινε σκληρή διαπραγμάτευση για να φτάσει η πρόταση της ΜπένιΓιας, η μοναδική που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, στη ρήτρα και πως η «απόφαση ήταν του Κόντε».

Αυτό πάντως που κρατάμε, έχοντας ως δεδομένο ότι ο Κόντε αποχωρεί από τον ΠΑΣ, είναι η μεγάλη επιτυχία του Χριστοβασίλη ο οποίος μέσα σε έναν χρόνι έχει πουλήσει μαζί με τον Ισπανό τους Κούτρη και Μαυροπάνο και βάλει στα ταμεία του συλλόγου σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Ψώνια από Ολυμπιακό;

Όσον αφορά τον διάδοχο του Κόντε, πάντα με την προϋπόθεση πως δεν θα στραβώσει κάτι – στα μανατζερικά είναι το θέμα, όλα τα άλλα έχουν συμφωνηθεί – στο φινάλε, θα παλέψουν στα Γιάννινα για να φέρουν παίκτη ως δανεικό από τον Ολυμπιακό.

Τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι είναι των Καραμάνου και Μάνου και στον ΠΑΣ θα ήθελαν να κλείσουν το συντομότερο έναν από τους δύο, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη, λόγω των σχέσεων με τους Πειραιώτες.

Η ιστορία με τον Μαυροπάνο και η ακύρωση της συμφωνίας στο… παρά πέντε, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις ΠΑΣ-Ολυμπιακού και δεν είναι τυχαίο πως ακόμα δεν έχουν εξοφλήσει τον Κούτρη. Οι Γιαννιώτες θα κάνουν την προσπάθειά τους για να πάρουν έναν από τους δύο φορ με τη μορφή δανεισμού, περισσότερες πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει μάλιστα ο Μάνος, ωστόσο αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή, τότε θα χτυπήσουν κι άλλες πόρτες, καθώς πλέον έχουν μπάτζετ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags