Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τσακάρει τον Αρμενάκα ο Νταμπίζας - Θέλει να φορέσει τα πράσινα ο Αθανασιάδης
| 2018-08-26 23:12:00

«Πρώην» σούπερ ταλέντο φέρνει ο Νταμπίζας; - Τι παίζει με φορ-όνομα - Έρχεται... χθες ο ΠΑΟΚτσής

του Νίκου Στεργίου
«Πρώην» σούπερ ταλέντο φέρνει ο Νταμπίζας; - Τι παίζει με φορ-όνομα - Έρχεται... χθες ο ΠΑΟΚτσής

Απίθανο σενάριο για «Έλληνα», ποιος... παρακαλάει για ΠΑΟ.

Εξαιτίας των μεταγραφικών περιορισμών που του έχουν επιβληθεί, ο Παναθηναϊκός τσεκάρει κάθε ταλαντούχο παίκτη κάτω των 23 ετών που κυκλοφορεί στην αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο όνομα που ακούστηκε για το Τριφύλλι και εξετάζεται από τον Νίκο Νταμπίζα είναι του Παναγιώτη Αρμενάκα, ομογενή εξτρέμ της Ουντινέζε που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αυστραλίας.

Ο Αρμενάκας είναι 20 ετών και παρά το γεγονός ότι θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο σε μικρότερη ηλικία (πέρασε μέχρι και από τις ακαδημίες της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα), δεν είχε ανάλογη εξέλιξη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πέρυσι δόθηκε δανεικός από την Ουντινέζε σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου (Τούμπιζε) και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, πραγματοποιώντας μόλις επτά συμμετοχές.

Παράλληλα, ο αριστεροπόδαρος άσος είναι αμφίβολο εάν και κατά πόσο μετρά ως Έλληνας για το Τριφύλλι, κάτι που σημαίνει ότι εάν αποκτηθεί, ο Παναθηναϊκός πιθανότατα δεν θα έχει το δικαίωμα να πάρει κι άλλον παίκτη από το εξωτερικό. Ο Αρμενάκας έχει καταγράψει κάποιες συμμετοχές με την Κ-17 της εθνικής Ελλάδας, όμως υπήρξε διεθνής μόνο με την Αυστραλία.

Παραμένουν στο προσκήνιο Μακέντα και Κλάους

Κατά τα άλλα, η αναζήτηση επιθετικού για τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον χρόνο να πιέζει αφού πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα παραμένει στο προσκήνιο, καθώς βρίσκεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και η υπόθεσή του είναι ακόμα ανοικτή.

Πάντως, με δεδομένο ότι το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι περιορισμένο και του δημιουργεί δυσκολίες στο να βρει αξιόπιστο φορ από το εξωτερικό, δεν πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο οι Πράσινοι να καταλήξουν στη λύση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Άλλωστε, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ «ψήνεται» πολύ με την προοπτική του Παναθηναϊκού και θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags