Facebook Pixel Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς, αυτός «τελείωσε» χθες - Ποιος πήρε το… μήνυμα, «κάηκε» ο Τοροσίδης
| 2018-08-27 12:30:00

Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς, αυτός «τελείωσε» χθες - Ποιος πήρε το… μήνυμα, «κάηκε» ο Τοροσίδης

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς, αυτός «τελείωσε» χθες - Ποιος πήρε το… μήνυμα, «κάηκε» ο Τοροσίδης

Δε φοβάται ο Πορτογάλος, έχει τρελάνει όλο το λιμάνι ο…

Η χθεσινή ενδεκάδα που παρέταξε ο Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον Λεβαδειακό απέδειξε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιθυμεί να κάνει σε αυτή τη φάση μεγάλο rotation. Παρόλο που ακολουθεί το παιχνίδι-φωτιά με την Μπέρνλι, ο κόουτς των Ερυθρολεύκων έκανε μόνο τρεις αλλαγές στην 11άδα (Μεριά, Τοροσίδης, Πάρντο), κάτι που δείχνει ότι θέλει να πορευθεί με τους παίκτες που δούλεψε στην προετοιμασία, χωρίς να φοβάται τα σημάδια κόπωσης.

Μάλιστα, προκάλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι στη μία αλλαγή που έκανε στην 11άδα συμπεριλαμβανόταν ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος ήταν θεωρητικά εκτός πλάνων. Πάντως, ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν άρπαξε σε καμία περίπτωση την ευκαιρία που ενδεχομένως ήθελε να του δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον αντικατέστησε στο δεύτερο μέρος και, πλέον, θεωρείται ότι πολύ δύσκολα θα τον εμπιστευτεί ξανά, αν παραμείνει στο ρσότερ. 

Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δε χρησιμοποίησε στα άκρα της επίθεσης ούτε τον Γιάννη Φετφατζίδη, ούτε τον Μάριο Βρουσάι, αποδεικνύει ότι θέλει ενίσχυση στα εξτρέμ και γι’ αυτό θα αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για τα «φτερά» της γραμμή κρούσης.

Παράλληλα, το γεγονός πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν ήταν καν στην αποστολή χθες, αποτελεί ξεκάθαρο «μήνυμα» στον Ιρανό πως δεν υπολογίζεται και πως θα πρέπει να βρει άμεσα ομάδα. Ειδικά μετά το θετικό ντεμπούτο του Χασάν «Κόκα», ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πολύ δύσκολα θα ξαναβρεί χρόνο συμμετοχής και, όπως σας γράφαμε και πρόσφατα, δεν αποκλείεται ως τρίτη λύση να προωθηθεί νεαρός Δημήτρης Μάνος.

Στο μεταξύ, όλοι στο λιμάνι πετούν τη σκούφια του για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος ήταν και απέναντι στο Λεβαδειακό εκπληκτικός, σε αντίθεση με τον Βασίλη Τοροσίδη που μάλλον δε θα δοκιμαστεί ξανά ως αμυντικό χαφ. Η θέση αυτή δείχνει ότι «κάηκε» χθες για τον διεθνή άσο και μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί την περίπτωσή του ο Πέδρο Μαρτίνς, μιας και η διοίκηση απέκτησε τον παίκτη για να δώσει λύσεις ως στόπερ. Η φυσική του θέση, πάντως, είναι αυτή του μπακ, αλλά δεξιά υπάρχει ο εξαιρετικός φέτος Ομάρ Ελαμπντελαουί και ως εναλλακτική ο νεαρός Γιάννης Μασούρας, οποίος αποκτήθηκε από τη Λάρισα με 1 εκατ. ευρώ.   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags