Facebook Pixel Πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης - Αλλάζει επίπεδο η Ολυμπιακός, θα γίνει χαμός
| 2018-08-27 14:45:00

Πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης - Αλλάζει επίπεδο o Ολυμπιακός, θα γίνει χαμός

του Παναγιώτη Νικολάου
Πάει για τη «βόμβα» του καλοκαιριού ο Μαρινάκης - Αλλάζει επίπεδο o Ολυμπιακός, θα γίνει χαμός

«Ψήνεται» κάτι πολύ μεγάλο, τι ετοιμάζει ο πρόεδρος;

Είναι αποφασισμένο ότι στον Ολυμπιακό θα γίνει μία ακόμα κίνηση για την ενίσχυση της επίθεσης, με την απόκτηση ενός εξτρέμ από το «πάνω ράφι».

Πάντως, τα τελευταία σενάρια που ανέφεραν ενδιαφέρον για τον Σοφιάν Φεγκουλί δε δείχνουν να έχουν βάση. Κι αυτό γιατί η τουρκική ομάδα δε δανείζει τον 28χρονο Αλγερινό άσο, αλλά τον πουλάει, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα μπορεί να κινηθεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς πρόκειται για πανάκριβο παίκτη με τεράστιο συμβόλαιο.

Απεναντίας, παραμένει πάντα στο προσκήνιο ο Λαζάρ Μάρκοβιτς, τον οποίο παραχωρεί η Λίβερπουλ. Ο Σέρβος άσος δεν έχει βρει ακόμα ομάδα κι όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τόσο οι Πειραιώτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το μεγάλο «μπαμ».

Εξάλλου, η Φενέρμπαχτσέ, που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ως μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον διεθνή εξτρέμ, έκλεισε χθες τον Μάρκο Φάμπιαν της Αϊντραχτ, οπότε ένα ακόμα εμπόδιο λιγότερο για την ελληνική ομάδα.

Πάντως, εκτός από τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, στον Ολυμπιακό λέγεται ότι εξετάζουν παράλληλα ακόμα πιο ηχηρές περιπτώσεις ακραίων επιθετικών, χωρίς να έχει διαρρεύσει τίποτα παραπάνω.

Υπάρχει, δηλαδή, η πληροφόρηση που λέει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ρίξει τη «βόμβα» του καλοκαιριού με παίκτη εγνωσμένης αξίας που θα στείλει τον κόσμο στο αεροδρόμιο. Κι αυτό θα συμβεί, βεβαίως, με την απαραίτητη προϋπόθεση πως την ερχόμενη Πέμπτη θα έρθει η πολυπόθητη πρόκριση σε βάρος της Μπέρνλι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags