Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή παραδοχή του Ντάις για Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-27 18:35:00

Φοβερή παραδοχή του Ντάις για Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...»

Sportdog Team
Φοβερή παραδοχή του Ντάις για Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...»

Ασυνήθιστη δήλωση από τον Άγγλο τεχνικό.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Europa League ο τεχνικός της Μπέρνλι παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έχει το ρόστερ να ανταπεξέλθει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ταυτόχρονα, όμως θα παρ' όλα αυτά θα παλέψει για την ανατροπή κόντρα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o 47χρονος τεχνικός, της Μπέρνλι στο «talkSPORT», μετά την ήττα από τη νεοφώτιστη Φούλαμ (4-2):

«Είναι δύσκολο για τους παίκτες μου επειδή συνεχώς, έχουν ένα μεγάλο μπαράζ αγώνων για το πρωτάθλημα και το Europa League και απέναντι στη Φούλαμ δείξαμε κάπως άδειοι.

 Όλος αυτό ο θόρυβος που γίνεται για τα ευρωπαϊκά ματς και το πρωτάθλημα μας επηρέασε αρκετά και σήμερα (σσ. Σάββατο) αλλά και στο παιχνίδι με την Γουότφορντ».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

«Δεν έχουμε τον αριθμό των παικτών που θα θέλαμε, διότι δεν βρήκαμε στην αγορά τους παίκτες που θέλαμε. Ξέραμε πως θέλαμε περισσότερους παίκτες αυτό ήταν ξεκάθαρο, όμως δεν έχουμε το ρόστερ για να ανταπεξέλθουμε στις δύο διοργανώσεις αλλά θα παλέψουμε. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά που σας λέω, αλλά η πραγματικότητα.

Υπάρχει το συνεχές μήνυμα πως ''είναι πολλά τα παιχνίδια'' και η αλήθεια είναι αυτή. Επίσης υπάρχουν και πολλά ταξίδια αλλά, πρέπει να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε, ωστόσο το ότι δεν έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ μας κάνει την προσπάθειά μας πιο δύσκολη.

Είναι νέο για εμάς να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις και είναι μεγάλη πρόκληση για όλους, έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε εν όψει του μεγάλου αγώνα που έρχεται την Πέμπτη, όμως το θέμα είναι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags