Facebook Pixel Το deal του Καρυπίδη με τον Ολυμπιακό για Σιώπη και Μαρτίνες
| 2018-08-27 23:39:00

Έτσι έγινε το διπλό «μπαμ» του Άρη που τάραξε τη Λίγκα - Τίναξε την μπάνκα, «λύγισε» ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι έγινε το διπλό «μπαμ» του Άρη που τάραξε τη Λίγκα - Τίναξε την μπάνκα, «λύγισε» ο Μαρινάκης

Μπήκαν τα μεγάλα «μέσα», στα ουράνια οπαδοί.

O Άρης προέβη σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς «έκλεισε» τον Μανώλη Σιώπη και τον Νικολάς Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με κανονικές μεταγραφές και όχι με δανεισμό.

Τις υποθέσεις των δύο άσων χειρίστηκε προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος πέτυχε δύο εξαιρετικές συμφωνίες, αποκτώντας δύο ποδοσφαιριστές ικανούς να ανεβάσουν επίπεδο τον Άρη στη χρονιά της επιστροφής του στη Superleague.

Οι μεταγραφές αμφότερων των παικτών αποτελούν υπερβάσεις του ισχυρού άνδρα των Κιτρίνων, ενώ το διπλό deal επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις της ΠΑΕ Άρης με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Ο Σιώπης δεν υπολογιζόταν από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να παραχωρηθεί δανεικός, γι΄ αυτό και η μεταγραφή του καθυστέρησε τόσο πολύ. Ο Καρυπίδης βρήκε τη «χρυσή τομή» με τους Πειραιώτες και έφτασε σε συμφωνία με τον Έλληνα άσο για διετές συμβόλαιο.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην κατάληξη της υπόθεσης έπαιξε και η στάση των Πειραιωτών προς τον Σιώπη. Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές τα είχαν «σπάσει», με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να θεωρούν ότι ο Έλληνας άσος έπαιξε παιχνίδι στην πλάτη τους, επιδιώκοντας να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ωστόσο, αν και αρχικά φέρονταν να έχουν αποφασίσει να τον βάλουν στο «ψυγείο», εν τέλει έκαναν πίσω και τον άφησαν να πάει στον Άρη.

Αντίστοιχα, στην υπόθεση του Μαρτίνες, το αφεντικό της ΠΑΕ Άρης πέτυχε μια εξίσου σημαντική υπέρβαση. Ο Αργεντινός άσος αμειβόταν με περίπου 300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, κασέ πολύ υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα του Άρη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τέτοιο συμβόλαιο απολαμβάνει μόνο ο Μπρούνο Γκάμα, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Κιτρίνων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Καρυπίδης δούλεψε τη συμφωνία με τους Πειραιώτες και φυσικά με τον Αργεντινό, ο οποίος ήθελε πολύ να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες. Τελικά βρέθηκε λύση που ικανοποίησε όλες τις πλευρές, με τον Μαρτίνες να «κλείνει» στον Άρη με διετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags