Facebook Pixel Σενάριο για δυνατή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Φήμες για Μπεν Αρφά
| 2018-08-28 22:45:00

Πήραν φωτιά οι φήμες για το τεράστιο «μπαμ» του Μαρινάκη - Είναι αυτός ο «κλεισμένος» σούπερ σταρ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήραν φωτιά οι φήμες για το τεράστιο «μπαμ» του Μαρινάκη - Είναι αυτός ο «κλεισμένος» σούπερ σταρ;

Μετά την Μπέρνλι σκάει το όνομα. Από Αγγλία ή...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League, αφού θα πάει στον επαναληπτικό της Αγγλίας κόντρα στη Μπέρνλι έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1) από το πρώτο ματς.

Ωστόσο, εκτός από την προσπάθεια να «σφραγιστεί» η πρόκριση, στην επικαιρότητα της ομάδας παίζουν και τα μεταγραφικά θέματα, καθώς ακούγεται πολύ έντονα ότι οι Ερυθρόλευκοι κυνηγούν ένα «μπαμ» της τελευταίας στιγμής, θέλοντας να κλείσουν ένα πολύ δυνατό όνομα.

Από την πλευρά των Πειραιωτών, δεν έχει διαρρεύσει το αν βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κάποιον παίκτη από το «πάνω ράφι». Το αν πράγματι συμβαίνει κάτι κρατείται ως… επτασφράγιστο μυστικό και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ήδη «κλεισμένο» το deal με παίκτη, του οποίου το όνομα σκοπίμως δεν αφήνουν να διαρρεύσει, και απλώς περιμένουν την πρόκριση για να το οριστικοποιήσουν!

Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί να  μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες «αναζοπυρώθηκαν» τα σενάρια που θέλουν τον Χατέμ Μπεν Αρφά να πλησιάζει στο Λιμάνι.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι ο διεθνής άσος είναι «ψημένος» με την προοπτική του Ολυμπιακού και περιμένει τους Ερυθρόλευκους παρά το ενδιαφέρον της Νις, ενώ στη μανατζερική πιάτσα το θέμα συντηρείται, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι ο Μπεν Αρφά θα είναι τελικά το «μπαμ» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Τις τελευταίες ώρες πάντως, στην Αγγλία υπήρξαν δημοσιεύματα για επαφές των Πειραιωτών με την Στόουκ, για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς. Την περσινή σεζόν ο Κρκιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλαβές, έχοντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ, ενώ φέτος έχει παίξει ήδη σε 3 ματς της Τσάμπιονσιπ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags