Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με τον επιθετικό στον ΠΑΟ – Αυτός το μεγάλο φαβορί, plan b με… φορ δύο εκατ. ευρώ!
| 2018-08-30 22:29:00

Χαμός με τον επιθετικό στον ΠΑΟ – Αυτός το μεγάλο φαβορί, plan b με… φορ δύο εκατ. ευρώ!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός με τον επιθετικό στον ΠΑΟ – Αυτός το μεγάλο φαβορί, plan b με… φορ δύο εκατ. ευρώ!

Παιχνίδια τακτικής από τον Νίκο Νταμπίζα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή του επιθετικού που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης οι Δώνης και Νταμπίζας συναντήθηκαν στο Κορωπί, ώστε να καταλήξουν στον… εκλεκτό.

Το νέο όνομα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του 28χρονου επιθετικού της Ναντ, Κολμπέιν Σίγκθορσον. Πρόκειται για μία περίπτωση παίκτη με καλό βιογραφικό, αλλά και με πολλούς τραυματισμούς, που μέχρι τώρα έχουν αποτελέσει σημαντικό εμπόδια στην καριέρα του. Μάλιστα, λόγω τραυματισμού στον μηνίσκο έχασε και το πρόσφατο Μουντιάλ στη Ρωσία, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στην δράση (από τον Μάρτιο), ενώ κλήθηκε και στην εθνική Ισλανδίας που είναι και αρχηγός.

Ο Σίγκθορσον έγινε γνωστός από το πέρασμά του από την Ολλανδία και συγκεκριμένα πρώτα από την Άλκμααρ και στη συνέχεια από τον Άγιαξ, όπου μέτρησε 149 συμμετοχές και 53 τέρματα, πριν πάρει μεταγραφή στη Ναντ το καλοκαίρι του 2015 έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, λόγω των τραυματισμών του έχει… χάσει έδαφος και πλέον οι Γάλλοι θέλουν να τον ξεφορτωθούν και τον «χαρίζουν»! Βέβαια, ο ίδιος δεν θέλει να αφήσει το υψηλό συμβόλαιο και έτσι τρενάρει τις εξελίξεις, αφού για τα επόμενα δύο χρονιά έχει λαμβάνειν περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δεν θα δει ποτέ στον Παναθηναϊκό. Ο Σίγκθορσον ζητάει να αποζημιωθεί, η Ναντ δεν το δέχεται και εννοείται πως δεν θέλει να καλύψει και (το σημαντικότερο) μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση δανεισμού του, οπότε εκεί κολλάει η μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός πάντως περιμένει και γνωρίζει πως ο χρόνος κυλάει υπέρ του, καθώς η Ναντ θα κάνει τα πάντα για να τον… ξεφορτωθεί!

 Πιέζει ο Μπεντνερ για ΠΑΟ, τρελά τα λεφτά

Από εκεί και πέρα, όπως σας μετέφερε αποκλειστικά το Sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η περίπτωση του Νίκλας Μπέντνερ όντως βρίσκεται στην ατζέντα του Παναθηναϊκού, όμως δεν είναι εύκολη.

Έγινε κουβέντα με τον επιθετικό πλέον της Ρόζενμποργκ, αλλά η ομάδα του επιμένει σε πώληση και ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ, παρά τις προσπάθειες του Δανού επιθετικού να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στο Τριφύλλι ήλπιζαν σε happy end λόγω της συνεργασίας του Μπέντνερ με τον ευρύτερο κύκλο του Ζάχαβι, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται πως αρκεί αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags