Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Μαρινάκης νέο «μπαμ» μετά τον Τουρέ – Πώς έπεισε τον Γιάγια - «Μπάχαλο» με Μάρκοβιτς
| 2018-08-30 22:47:00

Απίστευτος Μαρινάκης νέο «μπαμ» μετά τον Τουρέ – Πώς έπεισε τον Γιάγια - «Μπάχαλο» με Μάρκοβιτς

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρινάκης νέο «μπαμ» μετά τον Τουρέ – Πώς έπεισε τον Γιάγια - «Μπάχαλο» με Μάρκοβιτς

Χαμός με ξένο μάνατζερ, τρομερές πιέσεις σε Έλληνα άσο.

 

Τουλάχιστον μία μεταγραφή, εκτός από του Γιάγια Τουρέ που θεωρείται κλειδωμένη θέλει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της Παρασκευής (20.00).

Η πρόκριση στους Ομίλους του Europa League προφανώς και ευνοεί τα πλάνα των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι τις τελευταίες ώρες έχουν φουλάρει για την περίπτωση του εξτρέμ και μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουμε τις οριστικές απαντήσεις, από τους παίκτες που έχουν κάνει κρούση.

Υπήρξαν δημοσιεύματα από την Τουρκία για… τρελή πρόταση στον Ρικάρντο Κουαρέσμα, ενώ το όνομα που έχει «ανέβει» είναι του Λούκας Πιαζόν, που εφόσον προχωρήσει θα έρθει ως δανεικός από την Τσέλσι. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος ακραίος αποκτήθηκε από τους «μπλε» το 2012 από τις ακαδημίες της Σάο Πάολο και έκτοτε έχει αγωνιστεί δανεικός σε Μάλαγα, Φίτεσε, Άιντραχτ, Ρέντινγκ και Φούλαμ, μετρώντας 176 συμμετοχές με 37 γκολ και 28 ασίστ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως έχει δώσει το «οκ» για ένα ακόμα μεγάλο χτύπημα και όλοι τρέχουν για να προλάβουν τον χρόνο. Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλείουμε ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα επαφή με τον Λαζάρ Μάρκοβιτς, παρά τις φήμες τις τελευταίες ώρες για «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ.

Για την ώρα δεν φαίνεται πως… τρέχει κάτι σοβαρά με τον Δικέφαλο, ο οποίος περισσότερο ζημιά θα κάνει στον Ολυμπιακό, αφού είναι να καταφέρει να τον πάρει στο παρά πέντε των μεταγραφών από τη Λίβερπουλ. Άλλωστε, τις τελευταίες ώρες δύσκολα κλείνουν τόσο μεγάλα deals και για αυτό θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει κάτι σοβαρό και με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, παρότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Τόσα δίνει ο Μαρινάκης σε Τουρέ!

Ο Γιάγια Τουρέ, όπως επιβεβαίωσε εμμέσως και ο Ντμιτρ Σέλουκ, βρίσκεται στον δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και γίνεται πραγματικά χαμός σχετικά με το κόστος της μεταγραφής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sportdog.gr, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά το πριμ υπογραφής ύψους 2.5 εκατομμυρίων ευρών (κάτι που σημαίνει μεικτά 3,5 εκατ. ευρώ), ενώ τα χρήματα που θα πάρει ο Ιβοριανός θα είναι κοντά στο εκατομμύριο, με πολλά μπόνους συμμετοχών. Άλλωστε, ο Τουρέ δεν έχει ανάγκη από λεφτά, έχοντας βγάλει πάνω από 60 εκατ. ευρώ μόνο τα συμβόλαια με τη Μάντσεστερ Σίτι.


«Πόλεμος» για Μάριν, πιέζουν τον Ταχτσίδη

Εκτός από τις προσθήκες, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με τις αποχωρήσεις, καθώς οι «κομμένοι» παραμένουν στου Ρέντη. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο με Πάρντο και Μαρτίνς, ενώ γίνονται προσπάθειες για τον Ταχτσίδη, ο οποίος έχει… κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Μάριν, βρίσκεται σε εξέλιξη ο… πόλεμος με τον Ραμαντάνι, όπως σας ανέλυσε το Sportdog.gr σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Αφόρητες και στα όρια του… επικίνδυνου οι πιέσεις, στα άκρα οι σχέσεις με τον Ραμαντάνι, ενώ και η μεταγραφή του Λάζαρ Ραντέλοβιτς αποτελούσε μήνυμα, πως ο Ολυμπιακός για να κινηθεί στην Σερβία, δεν τον έχει ανάγκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags