Facebook Pixel Από τη... Νότιγχαμ με «κονέ» Μέντες - Φήμες ότι αυτός είναι ο εξτρέμ - Όλα τούμπα στο παρά πέντε;
| 2018-08-31 11:05:00

Από τη... Νότιγχαμ με «κονέ» Μέντες - Φήμες ότι αυτός είναι ο εξτρέμ - Όλα τούμπα στο παρά πέντε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Από τη... Νότιγχαμ με «κονέ» Μέντες - Φήμες ότι αυτός είναι ο εξτρέμ - Όλα τούμπα στο παρά πέντε;

Φωτιά πήραν Ολυμπιακό, φρέσκο ρεπορτάζ για τα μεταγραφικά.

Ο Ζοσέ Σα αναμένεται να είναι ο «εκλεκτός» για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό. O 25χρονος γκολκίπερ αναμένεται να αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Πόρτο, καθώς την υπόθεση χειρίζεται ο Ζορζ Μέντες, κορυφαίος μάνατζερ που έχει εξαιρετική συνεργασία με τους Πειραιώτες.

Η πορτογαλική ομάδα αναμένεται να κρατήσει κάποιο ποσοστό επί του παίκτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά το πλάνο του Βαγγέλη Μαρινάκη προέβλεπε ο συγκεκριμένος παίκτης να πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τον νεαρό τερματοφύλακα γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς, μιας και έχουν συνεργαστεί μαζί στην Πορτογαλία, ωστόσο δεν προορίζεται για βασικός στον Ολυμπιακό. Πέρυσι, όταν τραυματίστηκε ο Ίκερ Κασίγιας, πήρε αρκετά παιχνίδια και είχε καλή παρουσία.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, όλο το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση εξτρέμ. Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν ότι το μεγάλο «μπαμ» του Ολυμπιακού μπορεί να είναι νεαρός Βραζιλιάνος της Τσέλσι, Λούκας Πιαζόν, για τον οποίο δεδομένα έχουν γίνει προχωρημένες επαφές για να αποκτηθεί ως δανεικός. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες κινούνται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα.

Πάντως, δεν αποκλείεται, αν το επιτρέψουν οι αποδεσμεύσεις που «καίνε» τον Ολυμπιακό, να γίνει αναπροσαρμογή στόχων την τελευταία στιγμή, ή να προκύψει κάποια έξτρα κίνηση. Αν, για παράδειγμα, στον Πειραιά καταφέρουν να «σπάσουν» το συμβόλαιο του Μάρκο Μάριν, ο οποίος έχει να λαβαίνει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για τον επόμενο χρόνο, είναι πολύ πιθανό να γίνουν διαφορετικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Αν και σε αυτή τη φάση ο χρόνος πιέζει αφόρητα και τα περιθώρια είναι πραγματικά πολύ λίγα.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags