Facebook Pixel «Τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ: «Άκυρο» στον… κλεισμένο Καρέλη - «Έσκασαν» 10 «μύρια» για κορυφαίο όνομα;
| 2018-08-31 12:33:00

«Τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ: «Άκυρο» στον… κλεισμένο Καρέλη - «Έσκασαν» 10 «μύρια» για κορυφαίο όνομα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ: «Άκυρο» στον… κλεισμένο Καρέλη - «Έσκασαν» 10 «μύρια» για κορυφαίο όνομα;

Τι «παίχτηκε» με τον Έλληνα άσο, ποιος είναι φαβορί για εξτρέμ.

Στην ΑΕΚ κορυφώνονται οι συζητήσεις για την απόκτηση εξτρέμ και χαφ, με τις εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα.

Σε ό,τι αφορά, πάντως, την περίπτωση του Νίκου Καρέλη υπάρχει ανατροπή δεδομένων. Παρόλο που οι διαπραγματεύσεις είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο σημείο, η Ένωση ξαφνικά έκανε πίσω.

Αν και είχε βρεθεί, δηλαδή, η «φόρμουλα» με την Γκενκ, οι «κιτρινόμαυροι» υποχώρησαν χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το γιατί. Αν και ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι δόθηκε προτεραιότητα σε άλλη περίπτωση, προφανώς πιο ελκυστική από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, δε φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ παρά τα τελευταία δημοσιεύματα. Η υπόθεση του Ολλανδού εξτρέμ παραμένει «κολλημένη» και το βάρος φέρεται να έχει πέσει στην περίπτωση του Φελίπε Πιρές. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είναι πολύ πιο εφικτή επιλογή και σε αυτή τη φάση λέγεται πως είναι το πρώτο φαβορί από τις λύσεις που εξετάζονται για την ενίσχυση των «φτερών».

Στο μεταξύ, όσον αφορά την πρόταση των 10 εκατ. ευρώ που γράφτηκε ότι πρόσφερε η Γουέστ Μπρομ για τον Πέτρο Μάνταλο, μάλλον το ποσό αυτό μοιάζει αρκετά «φουσκωμένο». Ειδικά για έναν παίκτη που πέρυσι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου, προέρχεται από σοβαρότατο τραυματισμό και τη φετινή σεζόν δείχνει να μην έχει επανέλθει ακόμα στο 100%.

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι στην ΑΕΚ παρουσιάζονται να μη μπήκαν καν στη διαδικασία συζήτησης, δείχνει αν μη τι άλλο την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να μην παραχωρήσει κανένα σημαντικό παίκτη του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags