31/08/18 - 15:56

Έφαγε «πόρτα» ο Κότνικ - Τι συνέβη στη διαμάχη με Πανιώνιο!

Sportdog Team
Έφαγε «πόρτα» ο Κότνικ - Τι συνέβη στη διαμάχη με Πανιώνιο!
1.517views

Περίμενε ότι θα έμενε ελεύθερος...


Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ:

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή του επαγγελματία προπονητή Αλέξη – Αριστείδη Κουνενάκη του Ιωσήφ κατά της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ. Υποχρεώνει την καθ’ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των δύο χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα ευρώ (2.450) ευρώ καθαρά νομιμοτόκως από την επίδοση της υπό κρίση προσφυγής και μέχρις εξοφλήσεως. Επιβάλλει σε βάρος της ηττηθείσας διαδίκου μέρος της δικαστικής δαπάνης του προσφεύγοντος, ήτοι το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσία την προσφυγή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ΓΟΥΑΛΑΣ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΠΕΡΕΙΡΑ (WALLACE FERNANDO PEREIRA) του Ζουρανδίρ (JURANDIR) κατά της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΕ, σύμφωνα με το περιεχόμενο του αναφερόμενου στο σκεπτικό μεταξύ των διαδίκων συναφθέντος από 31.07.2018 πρακτικού συμβιβασμού, το οποίο και επικυρώνει. Αναγνωρίζει τη λύση του από 8.8.2017 συμβολαίου επαγγελματία ποδοσφαιριστή την 22.6.2018. Υποχρεώνει την καθ’ ής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το καθαρό ποσό των 30.000€, με την προϋπόθεση ότι έχει καταβληθεί ήδη προσηκόντως η 1η δόση των 25.000€ την 1.8.2018, άλλως ολόκληρο το ποσό των 55.000€, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο ανωτέρω πρακτικό.

Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση της Super League υπέρ της καθ’ής ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Απορρίπτει την προσφυγή-καταγγελία του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μάτιτς Κότνικ (Matic Kotnik) του Ντραγκομίρ (Dragomir) κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ