Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ - βόμβα για ΠΑΟ: Αυτός αναλαμβάνει γενικός διευθυντής - Εταιρία-κολοσσός στην ΠΑΕ!
| 2018-08-31 20:16:00

Ρεπορτάζ - βόμβα για ΠΑΟ: Αυτός αναλαμβάνει γενικός διευθυντής - Εταιρία-κολοσσός στην ΠΑΕ!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ - βόμβα για ΠΑΟ: Αυτός αναλαμβάνει γενικός διευθυντής - Εταιρία-κολοσσός στην ΠΑΕ!

To είχε γράψει το Sportdog!

Ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα "one.co.il" έρχεται για να δώσει νέα διάσταση στο διαφαινόμενο deal ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Ισραηλινών, ο Άβρααμ Γκραντ περιμένει ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα και να αναλάβει την θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ, μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αλλαγή σελίδας στην πράσινη ΠΑΕ!

Επιπροσθέτως, γίνεται λόγος και για την συμμετοχή μιας εταιρίας - κολοσσού στο επενδυτικό σχήμα του Ταϊλανδού επιχειρηματία και στην οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν και ο Γκραντ στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.

Ο λόγος για την εταιρία BEC-TERO, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία και ασχολείται κυρίως με τηλεοπτικές παραγωγές, έχει μετοχές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, διοργανώνει κονσέρτα και συναυλίες.

Φυσικά, για την ενδεχόμενη παρουσία του Άβρααμ Γκραντ στην πράσινη ΠΑΕ σας είχαμε γράψει εδώ και αρκετό καιρό, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags