Facebook Pixel Γι’ αυτό πήρε Ναουέλ, τα «μπαμ» που δεν έσκασαν - Η «εμπλοκή» του ΠΑΟΚ, πού «διαφωνεί» ο Μαρτίνς
| 2018-09-01 11:50:00

Γι’ αυτό πήρε Ναουέλ, τα «μπαμ» που δεν έσκασαν - Η «εμπλοκή» του ΠΑΟΚ, πού «διαφωνεί» ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό πήρε Ναουέλ, τα «μπαμ» που δεν έσκασαν - Η «εμπλοκή» του ΠΑΟΚ, πού «διαφωνεί» ο Μαρτίνς

Γιατί δεν ήρθε το μεγάλο όνομα, τι σχέση έχει ο... Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη της τελευταίας στιγμής με τον 22χρόνο Αργεντινό εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Ματίας Ναουέλ, ένα όνομα που δεν είχε γραφτεί καθόλου στον Τύπο. Είναι πολύ καλή περίπτωση παίκτη, ωστόσο δεν αποτελεί... βόμβα μεγατόνων, όπως υπήρχε η αίσθηση ότι θα σκάσει στο λιμάνι.

Το deal, πάντως, ήταν εξαιρετικό για τους Πειραιώτες, καθώς στην ουσία δε θα δαπανήσουν χρήματα για τον νεαρό άσο. Πάντως, η ισπανική ομάδα θα κρατήσει σημαντικό μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη (πάνω από 20%), ενώ θα διατηρήσει και ρήτρα επαναγοράς.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν και για άλλες περιπτώσεις, πριν καταλήξουν στον Ματίας Ναουέλ, που σίγουρα μπορούν να χαρακτηριστούν πιο ηχηρές. Δεδομένα έκαναν κουβέντα για τον Λούκας Πιαζόν της Τσέλσι, ωστόσο δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν όχι με την ομάδα, αλλά με τον δύσκολο μάνατζέρ του.

Παράλληλα, επανήλθαν κάποια στιγμή για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, αλλά μετά το «ντου» ΠΑΟΚ η υπόθεση έγινε πολύ δύσκολη από οικονομικής άποψης, ενώ προχωρημένες συζητήσεις έγιναν και για τον Μπεν Αρφά, μια υπόθεση που χειρίστηκε προσωπικά ο Κριστιάν Καρεμπέ, ωστόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεν (πέρασε ιατρικά χθες).

Βέβαια, υπήρχαν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι στόχοι, ωστόσο για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν, με αποτέλεσμα στο τέλος να τρέξουν για τον Αργεντινό άσο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος σίγουρα δεν ήταν στις πρώτες επιλογές.

Η γνώμη του Μαρτίνς

Στο μεταξύ, ο Πέδρο Μαρτίνς δεδομένα περίμενε μια πιο μεγάλη κίνηση για την ενίσχυση των άκρων της γραμμής κρούσης, από την άποψη ότι είχε ζητήσει έναν έμπειρο παίκτη για τη θέση. Πάντως, αναγνωρίζει τις υπερπροσπάθειες της διοίκησης να κάνει την υπέρβαση, άσχετα αν τελικά αυτή δεν κατέστη δυνατόν να γίνει.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος ενδεχομένως να προτιμούσε να ένα μέρος από το μπάτζετ που δόθηκε για τον Γιάγια Τουρέ να είχε δοθεί για τον εξτρέμ. Όχι ότι ο τεχνικός των Πειραιωτών ήταν αντίθετος με τη μεταγραφή του Ιβοριανού αστέρα, ο οποίος είναι τεράστιο όνομα, ωστόσο θα ήθελε η μεγάλη επένδυση να είχε γίνει στη θέση που κρίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags