Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες Σέλουκ: «Απέρριψε 50 εκατ. ευρώ ο Τουρέ - Θα... στεναχωρήθηκαν Σαββίδης και Λουτσέσκου»!
| 2018-09-03 13:00:00

Βόμβες Σέλουκ: «Απέρριψε 50 εκατ. ευρώ ο Τουρέ - Θα... στεναχωρήθηκαν Σαββίδης και Λουτσέσκου»!

Sportdog Team
Βόμβες Σέλουκ: «Απέρριψε 50 εκατ. ευρώ ο Τουρέ - Θα... στεναχωρήθηκαν Σαββίδης και Λουτσέσκου»!

Εξήγησε τους λόγους που επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ιβοριανός.

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ μίλησε στην ιστοσελιδα «sport24.ru»για την επιλογή του πελάτη του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η μεταγραφή του στους Πειραιώτες θα... στεναχώρησε τους Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου, επειδή οι Ερυθρόλευκοι δυναμώνουν.

«Ήταν η ομάδα που “έφτιαξε” το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Γιάγια ποτέ δεν ξέχασε την ευγένεια, την ζεστασιά και την αγάπη που αισθάνθηκε παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε σε ένα από τα ποδοσφαιρικά του σπίτια.

Είχαμε αρκετές προσφορές και μάλιστα μια εξ αυτών έφτανε στα 50 εκατ.ευρώ για τρία χρόνια, όμως, ο Τουρέ βάζει οικογενειακούς λόγους πάνω από τα χρήματα.

Ήθελε να πάει σε μια ομάδα που να παίζει στο Champions League, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός φέτος θα βρίσκεται στο Europa League. Θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που πρέπει. Να είναι ηγέτης. Ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα πιο δυνατός με τον Γιάγια και πιστεύω ότι έχει στεναχωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ καθώς θα κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός δυναμώνει ξανά», είπε ο Σέλουκ.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Τουρέ σχολίασε και την κλήρωση των ομίλων του Europa League όπου ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τη Μίλαν και ανέφερε σχετικά: «Ο Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε με τον Γιάγια για να του ευχηθεί καλή τύχη και η αλήθεια είναι θα τον ήθελε στη Μίλαν»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags