Facebook Pixel Ο Τζιουσέπε Ρόσι στη λίστα του Παναθηναϊκού
| 2018-09-03 19:00:00

Ενεργοποιεί… βόμβα ο Παναθηναϊκός; «Κανόνι» της εθνικής Ιταλίας στη λίστα των Πρασίνων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ενεργοποιεί… βόμβα ο Παναθηναϊκός; «Κανόνι» της εθνικής Ιταλίας στη λίστα των Πρασίνων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τριφύλλι τσεκάρει έναν σπουδαίο επιθετικό με «βαρύ» όνομα.

O Παναθηναϊκός αναζητά επιθετικό από την αγορά των ελεύθερων παικτών και σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα των Πρασίνων βρίσκεται το όνομα του Τζιουσέπε Ρόσι.

Πρόκεται για 31χρονο Ιταλό σέντερ φορ που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με θητεία σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πάρμα, Βιγιαρεάλ, Φιορεντίνα και Θέλτα μεταξύ άλλων, ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Τζένοα. Παράλληλα, μετρά 30 συμμετοχές και 7 γκολ με την εθνική Ιταλίας.

Ο Ρόσι διαθέτει τρομερά προσόντα, αφού είναι γρήγορος, με πολύ καλή τεχνική και «αίσθηση» του γκολ. Θα μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα, εάν δεν ήταν ιδιαιτέρως άτυχος. Ο Ιταλός φορ έχει αναγκαστεί να κάνει 5 χειρουργεία εξαιτίας αλληλεπάλληλων σοβαρών τραυματισμών, γεγονός που αποτελεί και το μεγάλο μειονέκτημα της περίπτωσής του.

Πάντως, ο διεθνής άσος φέρεται να είναι περιζήτητος. Εκτός από τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, ο ατζέντης του παίκτη, Αντρέα Παστορέλο, μίλησε πρόσφατα στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τονίζοντας ότι ο πελάτης του έχει απορρίψει 12 προτάσεις από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Κίνα και Εμιράτα.

Σύμφωνα μάλιστα με ιταλικά δημοσιεύματα ο έμπειρος άσος έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, οι οποίες προέρχονται κυρίως από ομάδες της χώρας του.

Άλλωστε, το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ ότι οι Πράσινοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών έχοντας στην... αναμονή τον Φεντερίκο Μακέντα.

Δείτε τον Τζιουσέπε Ρόσι εν δράσει:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags