Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχνει λύση για Πάρντο, φεύγουν α λα... Καπίνο Ταχτσίδης και Ανσαριφάρντ
| 2018-09-04 23:18:00

Στα... κόκκινα με ξένο άσο ο Ολυμπιακός - Πάμε για «χοντρό» σκηνικό; - Ποιοι έφυγαν με... Καπίνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Στα... κόκκινα με ξένο άσο ο Ολυμπιακός - Πάμε για «χοντρό» σκηνικό; - Ποιοι έφυγαν με... Καπίνο!

Σίριαλ χωρίς τελειωμό στο Ρέντη. Ποιος σφυρίζει αδιάφορα;

Μπορεί να άργησε κάπως να ολοκληρωθεί, αφού χρειάστηκε να μπει ο Σεπτέμβρης, όμως η εκκαθάριση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, που είχε προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποιήθηκε.

Σήμερα έγινε γνωστός ότι λύθηκε η συνεργασία των Πειραιωτών με έξι ακόμα παίκτες που δεν είχαν θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Όλοι φεύγουν ως ελεύθεροι, αλλά δύο εξ’ αυτών, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, θα συνεχίσουν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο άσοι είχαν ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και παρουσιάζει ενδιαφέρον το ποια θα είναι η χρονική διάρκεια των νέων τους συμβολαίων στον αγγλικό σύλλογο. Θυμίζουμε πως όταν ο Στέφανος Καπίνο ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο πέρυσι, υπέγραψε στη Νότιγχαμ για ενάμιση χρόνο, όσο ακριβώς ήταν το υπόλοιπο του συμβολαίου του στους Πειραιώτες.

Τί θα γίνει με τον Πάρντο;

Ουσιαστικά ο μόνος που παραμένει στο ρόστερ αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει τον τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του είναι ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν μπήκε στο γκρουπ των υπόλοιπων έξι και δεν έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με το θέμα του να μην έχει διευθετηθεί ακόμα.

Το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πάρντο δεν έχει ξεκαθαρίσει. Η φημολογούμενη πρόταση για τον παίκτη από το Κατάρ, η οποία έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες, δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον διεθνή άσο υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για προσφορά ομάδας από το Κατάρ.

Συνεπώς, η κατάληξη της υπόθεσης του διεθνούς άσου αποτελεί… αίνιγμα και οι διοικούντες του Ολυμπιακού αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί άμεσα λύση προκειμένου το ζήτημα να μη γίνει «σίριαλ».

Διαβάστε επίσης:

Πήρε... σκούπα ο Μαρινάκης - Τέλος έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό!

Απόλυτο αφεντικό ο Μαρτίνς, έτσι τον… καθάρισε – Τρομερό παρασκήνιο και ραντεβού με Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags