Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καμία εμπλοκή του Ραϊόλα στη μεταγραφή του Μακέντα
| 2018-09-04 22:02:00

«Κατραπακιά» για τον Μακέντα - Όλοι... άφωνοι, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται - Παρασκήνιο-φωτιά!

του Νίκου Στεργίου
«Κατραπακιά» για τον Μακέντα - Όλοι... άφωνοι, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται - Παρασκήνιο-φωτιά!

Μια υπόθεση... περίεργη στο φως, με αφορμή τον ερχομό του Ιταλού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος εντάχθηκε στο Τριφύλλι ως ελεύθερος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα.

Για τον Ιταλό επιθετικό γράφονται διάφορα, ενώ αναπαράγεται σε πολλά δημοσιεύματα ότι ο Μίνο Ραϊόλα ήταν ο ατζέντης που ενεπλάκη στο deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, το παραπάνω δεν είναι αληθές, αφού ο Μακέντα δεν εκπροσωπείται πλέον από τον διάσημο Ιταλό μάνατζερ, ο οποίος δεν είχε καμία συμμετοχή στη μεταγραφή.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν μέχρι το 2016, όταν η καριέρα του Ιταλού φορ άρχισε να έχει πτωτική πορεία με τη μεταγραφή του στη Νοβάρα. Οι δρόμοι του Μακέντα με τον Ραϊόλα χώρισαν και τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε η συμφωνία του παίκτη με αγγλική εταιρεία management.

Παρ’ όλα αυτά, εν λόγω συνεργασία διεκόπη επίσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή τα μανατζερικά… ίχνη του Μακέντα έχουν χαθεί και δεν φαίνεται πουθενά το ποιος τον εκπροσωπεί!

Μάλιστα, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα… μυστήριο, αφού δεν κανείς δεν γνωρίζει ποιος δούλεψε την υπόθεση. Κυκλοφορούν δε ορισμένες φήμες στην «πιάτσα» ότι πίσω από το deal κρύβεται πολύ γνωστός Έλληνας μάνατζερ, ο οποίος φέρεται να ανέλαβε την εν Ελλάδι εκπροσώπηση του παίκτη και την μεταφορά της πρότασης του Τριφυλλιού σε αυτόν.

Διαβάστε επίσης:

Τρομερό άκυρο σε Μακέντα, αλλά... - «Άσχημα νέα» από Παϊρόζ - Ποιος Ραϊόλα; Αυτός τον έκλεισε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags