Facebook Pixel Mε Καρεμπέ τα γύρισε όλα ο Μαρινάκης - Τι έγινε με Μαρτίνς, Νικολάου, Ανδρούτσο
| 2018-09-05 12:15:00

Δεν υπάρχει Τουρέ μπροστά στη «βόμβα» Μαρινάκη - Το μπαμ της 10ετίας - «Θέμα» Καρεμπέ-Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν υπάρχει Τουρέ μπροστά στη «βόμβα» Μαρινάκη - Το μπαμ της 10ετίας - «Θέμα» Καρεμπέ-Μαρτίνς!

Η κίνηση του καλοκαιριού και οι «αποκεφαλισμοί». Ρεπορτάζ από μέσα!

Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται στον Ολυμπιακό για τις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς θεωρούν πως πήραν τους παίκτες που ήθελαν και είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς ώστε να φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο για Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παράλληλα κατάφερα να ξεμπλέξουν σχεδόν με όλους τους παίκτες που είχαν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονταν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν, το είπε και το έκανε, καθώς κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σχεδόν τριών μηνών, να τα αλλάξει όλα και να χτίσει τον Ολυμπιακό από την αρχή και μάλιστα να ξεκινήσει εντυπωσιακά στη νέα σεζόν με νίκες στο πρωτάθλημα και προκρίσεις στην Ευρώπη.

Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο Λιμάνι, αναφέρουν πως ο άνθρωπος-κλειδί στον νέο Ολυμπιακό είναι ο Κριστιάν Καραμπέ, ο οποίος άλλαξε μάλιστα και ρόλο μετά το τέλος της περσινής περιόδου, καθώς από Σύμβουλος Στρατηγικής είναι πλέον Αθλητικός Διευθυντής, θέση που τον βοηθάει να βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή.

Ο φετινός ρόλος και η διάδραση του Γάλλου λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Τόσο ως προς την «κατήχηση» του Μαρτίνς, αλλά και επίσης στη μεταφορά – από την προετοιμασία κιόλας – των καλύτερων δυνατών μηνυμάτων στη διοίκηση για τη δουλειά και γενικότερα για τον Πορτογάλο όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού και φέτος παρά τη «μετάθεσή» του σε άλλο πόστο πήρε πάνω του αρκετές υποθέσεις.

Ο Καρεμπέ, τουλάχιστον σε αρχικό επίπεδο, βοήθησε αρκετά ώστε να προχωρήσει η εξαιρετική αλλά και πολύ δύσκολη μεταγραφή του Ποντένσε, ενώ προσπάθησε και τη… βόμβα του Μπεν Αρφά που θα συζητούσε επίσης όλη η Ευρώπη (όπως συνέβη με τον Γιάγια Τουρέ) και οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως το κυνήγησε μέχρι τέλους και έκανε τα πάντα για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα! Οι προσπάθειές του όμως δεν έπιασαν τόπο και ο μέχρι πρότινος άσος της Παρί Σεν Ζερμαίν, κατέληξε στη Ρεν. 

Γενικά, η επιρροή του είναι και εμφανής και ιδιαίτερα σημαντική ως τώρα στα φετινά δρώμενα της ομάδας, τόσο που αρκετοί λένε πως η «μετακόμιση» του πιο κοντά στην καθημερινότητα της συλλόγου ενδεχομένως να ήταν και η καλύτερη κίνηση του Μαρινάκη στο φετινό καλοκαίρι. 

Οι «εκκαθαρίσεις», οι Ανδρούτσος – Νικολάου και ο… πόλεμος με τον μάνατζερ

Με ταχύτητα κινήθηκε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Ολυμπιακός και στο θέμα των αποδεσμεύσεων και κατάφερε με πώληση – δανεισμό ή μέσω της Νότιγχαμ να «αδειάσει» σχεδόν από όλους τους παίκτες που δεν υπολόγιζε ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση και πλέον περιμένουν τα ευχάριστα και από την υπόθεση του Φελίπε Πάρντο, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ.

Όσον αφορά τους Ανδρούτσο και Νικολάου, που επίσης έμειναν στο Λιμάνι αλλά μοιάζει απίθανο να παίξουν φέτος έστω και σε κάποιο ματς Κυπέλλου, έγιναν λάθη και όλα… πήγαν στραβά το καλοκαίρι. 

Αρχικά με επιλογή του Ολυμπιακού και εν συνεχεία με δική τους ευθύνη τέθηκαν εκτός ομάδας και αυτό δεν θα αλλάξει, μέχρι να φύγουν, πιθανότατα τον Γενάρη. 

Ο Νικολάου ξεκάθαρα πληρώνει τη συνεργασία με τους εν Ελλάδι συνεργάτες του Ραμαντάνι και ο Νικολάου το γεγονός πως … φλέρταρε μέχρι και την έναρξη του καλοκαιριού με το συγκεκριμένο γραφείο, παρότι πλέον είναι σαφές πως δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ είναι «κόκκινο πανί» στο Λιμάνι και αυτό το «πληρώνουν» κι άλλοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποστομωτική απάντηση Μαρινάκη - Έτσι θα παίζει ο Ολυμπιακός με Τουρέ - Έχει κοιλιά ο...

Πρόταση 8 εκατ. για Φορτούνη-Ποια σοβαρή ομάδα την κατέθεσε-Τι απάντησε ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags