Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιες ομάδες θα πάρουν την πρώτη θέση στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης;
| 2018-09-05 13:27:00

Ποιες ομάδες θα πάρουν την πρώτη θέση στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης;

Ποιες ομάδες θα πάρουν την πρώτη θέση στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης;

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό στοίχημα για τους νικητές των ομίλων του Champions League  και του Europa League.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του Champions League και του Europa League. Οι όμιλοι διαμορφώθηκαν, μετά τις κληρώσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στις 20 Σεπτεμβρίου η αντίστοιχη του Europa League.

Ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν την πρώτη θέση στους ομίλους τους;

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικό στοίχημα για τους νικητές των ομίλων του Champions League και του Europa League. Πριν ξεκινήσουν τα πρώτα παιχνίδια, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, μπορούν να ποντάρουν στις ομάδες που πιστεύουν ότι θα επικρατήσουν στους ομίλους των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το Champions League θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου με τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Wanda Metropolitano, το νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο τελικός του Europa League θα γίνει λίγες μέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στο Olympic Stadium του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορούν από τώρα να ποντάρουν στις ομάδες που πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν τα δύο Κύπελλα Ευρώπης.

Στο ειδικό στοίχημα για τον νικητή του Champions League, που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι και ακολουθούν η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους. Στο Europa Leagueπρώτο φαβορί είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, στον δωδέκατο όμιλο, Τσέλσι. Δεύτερο φαβορί είναι η Άρσεναλ και τρίτο η Σεβίλλη.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, λόγω των αγώνων που θα δώσουν οι Εθνικές ομάδες στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League. Θα αρχίσουν ξανά την επόμενη εβδομάδα. Ήδη, έχουμε την πρώτη εικόνα για όλες τις ομάδες από τα παιχνίδια που έδωσαν στις πρώτες αγωνιστικές. 

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα και για τους νικητές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Στην Premier League της Αγγλίας πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Μάντσεστερ Σίτι και ακολουθεί η Λίβερπουλ. Ακλόνητα φαβορί για να πάρουν και εφέτος το πρωτάθλημα είναι στη Bundesliga η Μπάγερν, στη Serie A  η Γιουβέντους και στη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη La Liga η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκινήσει με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου δίνεται στους «μπλαουγκράνα». Στη Super League, παραμένει φαβορί ο ΠΑΟΚ, με μικρή όμως πλέον διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags