Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό ξέσπασμα Μιλιβόγεβιτς: «Με πέταξαν εκτός λέγοντας ψέματα»!
| 2018-09-05 17:52:00

Τρομερό ξέσπασμα Μιλιβόγεβιτς: «Με πέταξαν εκτός λέγοντας ψέματα»!

Sportdog Team
Τρομερό ξέσπασμα Μιλιβόγεβιτς: «Με πέταξαν εκτός λέγοντας ψέματα»!

Σε ποιον τα… έχωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού;

O ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς, άφησε εκτός του Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τις αναμετρήσεις του Nations League με Λιθουανία και Ρουμανία εξαιτίας της κριτικής που του άσκησε ο «Μίλι» μετά το Μουντιάλ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς με δημόσια ανακοίνωσή του ξέσπασε και υποστήριξε ότι το τεχνικό επιτελείο τον άφησε εκτός λέγοντας ψέματα!

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Σέρβος:

«Λόγω των κατασκευασμάτων και των ψεμάτων από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τους βοηθούς, ένιωσα την ανάγκη να προβώ σε δημόσια ανακοίνωση. Το μόνο που έκανα ήταν να πω την άποψή μου μετά από ένα ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ημέρα μετά το ματς με την Ελβετία, έπειτα από πρόσκληση του προπονητή, πήγα σε σύσκεψη με το σταφ και είπα μπροστά σε όλους ο,τι είχα να πω για την τακτική στο ματς κόντρα στην Ελβετία. Την ίδια ημέρα, οι παίκτες κάναμε ένα μίτινγκ για την ήττα από την Ελβετία και τους ενημέρωσα για ό,τι ειπώθηκε στη σύσκεψη με το σταφ. Πρέπει να πω ότι όλοι οι παίκτες είχαν διάθεση αυτοκριτικής κι εξέφρασαν την άποψή τους για το τι θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Μετά την ήττα, τίποτα δεν ήταν ίδιο. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Βραζιλία, οι δέκα παίκτες που παίξαμε περισσότερο είχαμε συνάντηση με τον προπονητή κι ο λόγος είναι ότι δεν ξέραμε την ενδεκάδα για το ματς με τη Βραζιλία. Την μάθαμε κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν το ματς.

Θέλω να ευχηθώ σε παίκτες και προπονητές καλή τύχη και καλή επιτυχία για τα ματς στο Nations League.  Θέλω να πω ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών στην εθνική ομάδα ήταν εξαιρετική και δεν υπήρχαν διαμάχες ή προβλήματα. Η μεγαλύτερη τιμή από τότε που παίζω ποδόσφαιρο, είναι να παίξω στην εθνική ομάδα. Αλλά, κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι καλύτερα που δεν συνεργάζομαι με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν τα μεγαλύτερα ψέματα. Από τη στιγμή που με πέταξαν εκτός ομάδας με ψέματα, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την αλήθεια και τα γεγονότα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags