Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεκάθαρο "μήνυμα" του Μαρινάκη σε Ραμαντάνι
| 2018-09-05 23:20:00

Αποκάλυψη: Απόφαση-ΣΟΚ από Μαρινάκη - Τα έβαλε μαζί του κι έχασε - Φοβερό μήνυμα σε όλους

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Απόφαση-ΣΟΚ από Μαρινάκη - Τα έβαλε μαζί του κι έχασε - Φοβερό μήνυμα σε όλους

Ποιος νόμιζε ότι θα παίξει με τον Ολυμπιακό; Καυτό παρασκήνιο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ για τη νέα σεζόν, με την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών που είχαν συμβόλαια, αλλά δεν υπολογίζονταν.

Παρ’ όλα αυτά, στους Πειραιώτες παρέμεινε τελικά ένας παίκτης που εμφανιζόταν «φευγάτος» για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νικολάου που «φλέρταρε» με την Ουντινέζε, όμως το deal δεν προχώρησε με αποτέλεσμα ο Έλληνας αμυντικός ουσιαστικά να… ξεμείνει στον Πειραιά.

Η Ουντινέζε ήταν «ζεστή» για τον Νικολάου, με την υπόθεση να τραβά πολύ καιρό και τους Ιταλούς να έχουν καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη, η οποία όμως δεν ικανοποίησε τον Ολυμπιακό. Αυτή αφορούσε τον διετή δανεισμό του Νικολάου με αντίτιμο περίπου 500.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 2.5 εκατομμυρίων, η οποία περιλάμβανε ορισμένες διαβαθμίσεις ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών του νεαρού αμυντικού.

Η προσφορά δεν θεωρήθηκε ιδανική από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που αξίωναν περισσότερα, ενώ σημαντικό ρόλο στη μη πραγματοποίηση του deal έπαιξε το γεγονός ότι την υπόθεση χειρίστηκε ο Φάλι Ραμαντάνι, με τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι τα έχουν «σπάσει».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με τον γνωστό μάνατζερ. Ειδικά όσον αφορά στην εν λόγω υπόθεση υπήρξε δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του Ραμαντάνι, καθώς ο Ολυμπιακός, που πλέον παίζει σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο σε ό,τι έχει να κάνει με τέτοιου είδους deals, θεώρησε ότι ο διάσημος ατζέντης μπορούσε να φέρει πολύ καλύτερη πρόταση για τον Νικολάου.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων προτίμησε να κρατήσει στην ομάδα τον παίκτη, παρά να τον δώσει για πρόταση που δεν τον ικανοποιεί και να ενδώσει στα… παιχνίδια του Ραμαντάνι, κάνοντάς του το χατίρι!

Όσο για τον Νικολάου, «πληρώνει» το γεγονός ότι άφησε έναν ατζέντη που αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον Ολυμπιακό να χειριστεί την υπόθεση της μεταγραφής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχει Τουρέ μπροστά στη «βόμβα» Μαρινάκη - Το μπαμ της 10ετίας - «Θέμα» Καρεμπέ-Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags