Facebook Pixel Λαμία: Η αποχώρηση του Μπάμπη τεννέ έγινε... φωναχτά!
| 2018-09-07 13:31:00

Χαμός στα αποδυτήρια λόγω Παναθηναϊκού και... δημοσιευμάτων – Ποιοι έβαλαν τις φωνές!

του Νίκου Στεργίου
Χαμός στα αποδυτήρια λόγω Παναθηναϊκού και... δημοσιευμάτων – Ποιοι έβαλαν τις φωνές!

Ο «κακός χαμός» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα. Άσχημα τα νέα...

Στην εποχή Μάκη Χάβου έχει περάσει εδώ και δύο 24ωρα η Λαμία, ωστόσο το «αντίο» στον Μπάμπη Τεννέ μετά από 2.5 χρόνια μόνο ήρεμο δεν ήταν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο 65χρονος προπονητής είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον οποίο αντάλλαξε βαριές κουβέντες καταλογίζοντάς του ραντεβού με τον Χάβο προτού ο ίδιος παραιτηθεί, ενώ παράλληλα, ένταση υπήρξε και στο τεχνικό επιτελείο ανάμεσα στον Τεννέ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μουντάκη σχετικά με την επιλογή του Μελίσσα αντί του Σαράνοφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Ένταση υπήρξε όμως και ανάμεσα στους παίκτες σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, καθώς δύο εξ αυτών είχαν... τρελαθεί όταν διάβασαν σε ρεπορτάζ πως ευθύνονται οι ίδιοι για το «κάψιμο» του Γιώργου Παράσχου, που έπαιζε ως εναλλακτική για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Πρόκειται για τους Πλιάτσικα και Δημούτσο, οι οποίοι έξαλλοι φώναζαν και έψαχναν ποιος... έδωσε κάτι τέτοιο στον Τύπο, έχοντας ως πιθανό υπαίτιο στο μυαλό τους τον πρώην προπονητή τους, Μπάμπη Τεννέ.

Πάντως, το ότι οι Δημούτσος – Πλιάτσικας... έθαψαν την επιλογή Παράσχου δεν ισχύει, καθώς ο έμπειρος κόουτς είχε βοηθήσει και τους δύο, όταν τους πήρε με καλά συμβόλαια στον Πλατανιά.

Η ένταση παρόλα αυτά που υπήρξε ήταν μεγάλη και το ξεκίνημα του Χάβου στη Λαμία δεν είναι και το καλύτερο. Θυμίζουμε πως ήδη η ομάδα έχει γνωρίσει δύο βαριές ήττες, από τον Άρη εντός με 3-0 και τον Παναθηναϊκό εκτός με 3-1 και πλέον ψάχνει... ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή απάντηση Λαμίας στα δημοσιεύματα – Δεν αποχωρούν ποδοσφαιριστές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags