Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα, έρχονται τα πάνω-κάτω - «Πόλεμος» για τον προπονητή
| 2018-09-07 21:15:00

«Κόλαση» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα, έρχονται τα πάνω-κάτω - «Πόλεμος» για τον προπονητή

Sportdog Team
«Κόλαση» σε Σουπερλιγκάτη ομάδα, έρχονται τα πάνω-κάτω - «Πόλεμος» για τον προπονητή

Ένας έρχεται κι ένας... φεύγει. Ποιος θα κερδίσει;

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Απόλλωνας, ο οποίος παρότι έχει απολύσει τον Βαλεριέν Ίσμαελ μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής, ακόμα δεν έχει βρει τον εκλεκτό που θα κάτσει μόνιμα στον πάγκο και τα όσα γίνονται στη Ριζούπολη είναι… απίθανα!

Οι διοικούντες είχαν συμφωνήσει με τον Κίκο Ραμίρεθ και για αυτό μάλιστα τον έφεραν και στην Ελλάδα για τις υπογραφές, όμως ο Ισπανός δεσμευόταν με συμβόλαιο με άλλη ομάδα και έτσι το deal τινάχθηκε στον αέρα!

Μετά λοιπόν το «ναυάγιο» με τον Ραμίρεθ, στον Απόλλωνα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ελληνική αγορά και όλα δείχνουν πως φουλάρουν για τον Γιάννη Μαντζουράκη, ενώ υπάρχουν κάποιες «φωνές» και για τον Μπάμπη Τεννέ, που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λαμία μόλις την Δευτέρα το βράδυ.

Η πρόσληψη βέβαια του Μαντζουράκη, που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αναμένεται να φέρει κι άλλες εξελίξεις και μία ηχηρή απόλυση ή στην… καλύτερη αποστασιοποίηση του από τα δρώμενα της ομάδας.

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Κόντη, ο οποίος από τα τέλη Αυγούστου έχει αναλάβει το management και ήθελε, αποκλειστικά, ξένο προπονητή και πιο συγκεκριμένα Λατίνο, αφού τη συγκεκριμένη αγορά όντως την ξέρει καλά. Αν λοιπόν ο Μονεμβασιώτης αποφασίσει να δώσει τα χέρια με τον «Μαντζούρ», τότε αυτομάτως θα ξεκινήσει και η αντίστροφη μέτρηση για τον Κόντη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags