Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καθάρισε» τα Τρίκαλα με 4άρα η ΑΕΚ – Φοβερή εμφάνιση Γαλανόπουλου, βρήκε δίχτυα ο Γιακουμάκης
| 2018-09-07 21:53:00

«Καθάρισε» τα Τρίκαλα με 4άρα η ΑΕΚ – Φοβερή εμφάνιση Γαλανόπουλου, βρήκε δίχτυα ο Γιακουμάκης

Sportdog Team
«Καθάρισε» τα Τρίκαλα με 4άρα η ΑΕΚ – Φοβερή εμφάνιση Γαλανόπουλου, βρήκε δίχτυα ο Γιακουμάκης

Εύκολη νίκη με 4-1 για την Ένωση.

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Τρίκαλα η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 4-1 της τοπικής ομάδας, με όλα τα γκολ του αγώνα να σημειώνονται πριν το πρώτο μισάωρο του ματς.

Για την Ένωση σκόραραν οι Γιακουμάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος και Κλωναρίδης, ενώ για τα Τρίκαλα είχε μειώσει προσωρινά σε  3-1 ο Συμελίδης μετά από λάθος του Λόπες. Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό ο Τσιγκρίνσκι, έκαναν ντεμπούτο Σβάρνας και Γιαννιώτας.

Το ματς

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με γκολ του Γιακουμάκη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα και έκανε το 1-0 από κοντά. Στο 9’ έγινε το 2-0 για την Ένωση, όταν ο Λόπες έφυγε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε εύστοχα.

Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και μάλιστα στο 12’ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη σε δυνατό σουτ του Γαλανόπουλου, που πέτυχε το πιο εντυπωσιακό γκολ της αναμέτρησης.

Τα Τρίκαλα μείωσαν σε 3-1 στο 15’ με σκόρερ τον Συμελίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα του Λόπες, έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Τσιντώτα. Η ΑΕΚ «απάντησε» στο 26’, με τον Κλωναρίδη να κάνει το 4-1 με πλασέ έπειτα από ωραία μπαλιά του Γαλανόπουλου, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Δικεφάλου στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις  δυο ομάδες να μη δημιουργούν φάσεις για γκολ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον Σβάρνα, που έκανε το ντεμπούτο του, και τον Μοράν. Στο 60’ ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές. Εκτός του Γιαννιώτα, που μπήκε και έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα, στα ματς πέρασαν επίσης οι Γιαννίκογλου, Λαμπρόπουλος, και Πόνσε.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Τρίκαλα: Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Πατσατζόγλου, Τσιάρας, Τσιμίκας, Γιουκαρής, Ρούνει, Συμελίδης, Ράντι

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης, Γιακουμάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags