Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα «εκτοξευτεί» ο Άρης! Το μεγάλο κόλπο του Καρυπίδη και ο παικταράς που θα τρελάνει την Ελλάδα
| 2018-09-08 17:23:00

Έτσι θα «εκτοξευτεί» ο Άρης! Το μεγάλο κόλπο του Καρυπίδη και ο παικταράς που θα τρελάνει την Ελλάδα

Sportdog Team
Έτσι θα «εκτοξευτεί» ο Άρης! Το μεγάλο κόλπο του Καρυπίδη και ο παικταράς που θα τρελάνει την Ελλάδα

Η μεταγραφή που κάνει την διαφορά στην Σούπερ Λιγκ.

Εντυπωσιακή είναι η επιστροφή του Άρη στην Σούπερ Λιγκ, καθώς με δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, νικώντας εύκολα και εμφατικά τη Λαμία στην έδρα της και την Λάρισα στο Καυταντζόγλειο.

Οι Κίτρινοι έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά και στην Θεσσαλονίκη περιμένουν ανάλογη ίσως και καλύτερη συνέχεια, καθώς το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ερέρα, είναι πληρέστατο και δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως περιμένει στις επόμενες αγωνιστικές να μπουν στην 11αδα τόσο ο Σιώπης όσο και ο Μαρτίνες, που ήρθαν από τον Ολυμπιακό.

Η… μπάλα πλέον είναι στα πόδια του Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς πρέπει να αντέξει και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και στις πληρωμές. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος για τον Άρη, αν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επιμένει να λέει σε όλους, πως τα έσοδα που απαιτούνται είναι εξασφαλισμένα για να βγει φέτος η σεζόν!

Από εκεί και πέρα, για να ξεπεράσει το ταβάνι του ο Άρης, θα πρέπει επίσης να «δέσουν» γρήγορα, καθώς πρόκειται για μία νέα ομάδα με πολλές μεταγραφές και προς αυτό,  τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και τα αποτελέσματα πάντα βοηθάνε!

Επιπλέον, πολλοί εκτιμούν πως βαρόμετρο για τον φετινό Άρη αποτελεί ο Μπελχαντά Γιουνές, που κατάφερε έστω και δύσκολα να βρει δίχτυα με γκολάρα κόντρα στην ΑΕΛ. Πρόκειται ίσως για το μόνο «ρίσκο» αυτής της ομάδας, αφού δεν είναι το «όνομα», σε σχέση με τους υπόλοιπους που ήρθαν είναι ο λιγότερο φανταχτερός και πίσω του, ως εναλλακτική είναι ο Ναζλίδης.

Πάντως, στο πρόσωπο του Αφρικανού, όταν έπεσε το όνομα του στο μεταγραφικό τραπέζι, υπήρχε απόλυτη συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών που αποφάσισαν για προσθήκες στον Άρη, δηλαδή του Καρυπίδη, του Ερέρα και του Διαμαντόπουλο. Οι Κίτρινοι πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητές του, περιμένουν ακόμα καλύτερα πράγματα από αυτόν στα επόμενα παιχνίδια, ενώ αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν τον… χτύπησε κάποια από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ με πιο μεγάλο πορτοφόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags