Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παρασκήνιο με Σκίμπε – Κόντρα με όλους ακόμα και με Μελισσανίδη-Σαββίδη-Μαρινάκη!
| 2018-09-08 23:23:00

Χοντρό παρασκήνιο με Σκίμπε – Κόντρα με όλους ακόμα και με Μελισσανίδη-Σαββίδη-Μαρινάκη!

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο με Σκίμπε – Κόντρα με όλους ακόμα και με Μελισσανίδη-Σαββίδη-Μαρινάκη!

Απίστευτη κίνηση από τον προπονητή της Εθνικής.

Ο Μίχαελ Σκίμπε παρότι δεν βρίσκεται πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απέδειξε πως όχι μόνο μας γνωρίζει καλά, αλλά και ότι πλέον ξέρει να περνάει τις δικές του επιλογές, ακόμα και αν δεν τον στηρίζει κανείς.

Αυτό συνέβη πριν λίγες ημέρες στην υπόθεση του Κώστα Τσάνα, ο οποίος ήταν… τελειωμένος από την ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, μετά από 9 χρόνια στα οποία εργάστηκε τόσο στις μικρές Εθνικές όσο και βοηθός αλλά και υπηρεσιακός στην Ανδρών, η Ομοσπονδία είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του που έληξε τον Ιούνιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του spordog.gr, ο Ζήσης Βρύζας ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί τη μη ανανέωση του συμβολαίου του λόγω οικονομικού, ενώ ο Τσάνας ήταν ο μόνος για τον οποίο τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα στην ΕΠΟ (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ή Μαρινάκης – Σαββίδης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ, τόσο σε επίπεδο επιτροπών όσο και ολομέλειας, συμφωνούσαν και γι’ αυτό και δεν έγινε ο παραμικρός «πόλεμος» για το αν πρέπει να μείνει ή φύγει!

Ουσιαστικά κοινή συναινέσει αποφασίστηκε η μη ανανέωση του συμβολαίου του Τσάνα, μεταθέτοντας προς τις ημέρες των πρώτων παιχνιδιών την όποια συμφωνία για τον αντικαταστατή του. Ωστόσο, ο Μίχαελ Σκίμπε τα έφερε όλα τούμπα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Γραμμένο και του ζήτησε να παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός και παρότι ήταν ο μόνος που τον ήθελε, κατάφερε να περάσει την πρότασή του. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε… κωλοτούμπα και παρακάμπτοντας τα πάντα, έδωσε εντολή για ανανέωση του συμβολαίου του!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags