Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει με τη φλόγα ο Σκίμπε - Έτσι τρέλανε κόσμο στο Ταλίν - Ποιοι διεθνείς τον «κρατάνε»;
| 2018-09-09 20:10:00

Παίζει με τη φλόγα ο Σκίμπε - Έτσι τρέλανε κόσμο στο Ταλίν - Ποιοι διεθνείς τον «κρατάνε»;

Sportdog Team
Παίζει με τη φλόγα ο Σκίμπε - Έτσι τρέλανε κόσμο στο Ταλίν - Ποιοι διεθνείς τον «κρατάνε»;

Φοβερό παρασκήνιο με όσα δεν γράφτηκαν από την Εσθονία.

Η Εθνική Ελλάδας μπορεί να ξεκίνησε με το δεξί στο Nations League, μετά την αγχωτική νίκη με 1-0 στην Εσθονία, ωστόσο το βράδυ δεν ήταν καλό για πολλούς παίκτες, οι οποίοι παρότι είχαν διάθεση, δεν βοήθησαν, ενώ «περίεργο» ήταν το βράδυ και για τον Μίκαελ Σκίμπε λόγω των επιλογών του, τόσο στην αρχική ενδεκάδα όσο και κατά την διάρκεια του ματς.

Όπως σας έγραψε το sprotdog.gr στο χθεσινοβραδινό του θέμα μετά το παιχνίδι, προφανώς και ο Γερμανός κόουτς πιστώνεται την εξαιρετική εμφάνιση της Ελλάδας στο πρώτο 25λεπτο και την επιλογή του να ξεκινήσει με τρία δεκάρια (Μάνταλος, Πέλκας, Φορτούνης), όμως παράλληλα… χρεώνεται και το κακό δεύτερο ημίχρονο. Η Ελλάδα δέχθηκε μεγάλη πίεση από έναν κατώτερο αντίπαλο και αν οι Εσθονοί ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει.

Επίσης, αρνητική εντύπωση προκάλεσε και η είσοδος του Μπακασέτα στο παιχνίδι στην κορυφή της επίθεσης αντί του τραυματία Μήτρογλου, κίνηση που δεν… βγήκε στον Σκίμπε, ενώ υπήρξαν και κάποιες «μουρμούρες» σχετικά με τις αλλαγές του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, η είσοδος του Κουλούρη στο 91ο λεπτό για μόλις τρία λεπτά… γλίτωσε τον Ομοσπονδιακό κόουτς από τα χειρότερα. Κάποιοι έλεγαν χαρακτηριστικά, πως αν αποφάσιζε να ρίξει άλλον στο ματς, από αυτούς που ζεσταίνονταν καθόλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, τότε θα είχαμε… θέματα!

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr και παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα, ο Γερμανός είναι η αλήθεια πως έχει χάσει αρκετούς πόντους πλέον, ακόμα και μεταξύ των υποστηρικτών του μέσα στην ομάδα.

Μάλιστα, παρά τα όσα είχαν διαρρεύσει λανθασμένα όταν είχε… σκάσει το θέμα για το «δημοψήφισμα» στα αποδυτήρια σχετικά με το εάν θέλουν ή όχι να συνεχίσουν με τον Σκίμπε, η απάντηση των παικτών δεν ήταν πλειοψηφική. Τον κόουτς στήριξαν ανοιχτά ο Παπασταθόπουλος σε μεγάλο βαθμό, ξεκάθαρα οι Τοροσίδης – Μανωλάς και μερικοί ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είχε την καθολική αποδοχή των διεθνών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό σκηνικό με Μανωλά – Έβαλε τις φωνές στον πάγκο! Δεν βγήκε το ρίσκο του Σκίμπε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags