Facebook Pixel Τρελό μπάχαλο με Καρίμ, ρίχνει «άκυρο» γιατί… - Αυτός κάνει «δώρο» 40 εκατ. στον Ολυμπιακό!
| 2018-09-10 12:55:00

Τρελό μπάχαλο με Καρίμ, ρίχνει «άκυρο» γιατί… - Αυτός κάνει «δώρο» 40 εκατ. στον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελό μπάχαλο με Καρίμ, ρίχνει «άκυρο» γιατί… - Αυτός κάνει «δώρο» 40 εκατ. στον Ολυμπιακό!

Όλη η αλήθεια για τον Ιρανό, ποιος θα «σώσει» τους Πειραιώτες;

Αρκετά… μπερδεμένη παραμένει η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, παρόλο που ο Ιρανός φορ φερόταν να βρίσκεται μία ανάσα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (γι’ αυτό, άλλωστε, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό), ακόμα δεν έχει πάει στην Αγγλία, ενώ οι φήμες τον θέλουν να ψάχνει για άλλη ομάδα, «αδειάζοντας» ενδεχομένως τους Πειραιώτες.

Την ίδια στιγμή, αυτό που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ότι η μεταγραφή του παίκτη στο νησί έχει «κολλήσει» στην άδεια εργασίας που πρέπει να βγάλει ο ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως έχει βάση. Είναι το πιο πιθανό, δηλαδή, αυτός να είναι ο λόγος που η μεταγραφή έχει πάρει αρνητική τροπή, αναγκάζοντας τον Ιρανό να αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του. 

Παράλληλα, πάντως, δε φαίνεται να ισχύει το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι. Από τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν ότι δεν «τρέχει» ανάμεσα στον παίκτη και τους Τούρκους, ενώ η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει αναπαραχθεί από τα σοβαρά και έγκυρα Μέσα στη γείτονα χώρα.

Βέβαια, δεν είναι απίθανο η τουρκική ομάδα να χτύπησε την πόρτα του Ιρανού, καθώς έχει ξεμείνει με ένα φορ μετά τη μεταγραφική περίοδο και δεν μπόρεσε να πάρει επιθετικό για τη  βασική της 11άδα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η υπόθεση είναι προχωρημένη και πως γίνονται συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Κάθε άλλο, δηλαδή, από τη στιγμή που τα αξιόπιστα sites στην Τουρκία δεν αναφέρουν κάτι σχετικά, ενώ κι από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο σενάριο (γράφτηκε μέχρι και για προσύμφωνο ανάμεσα στον παίκτη και τη Γαλατά).

Έτσι θα γλιτώσει τα 40 εκατ. ευρώ

Στο μεταξύ, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να βρουν φόρμουλα για την υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε. Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας διεκδικεί ως γνωστόν 40 εκατ. ευρώ μέσω προσφυγή της, ενώ ο παίκτης απάντησε πρόσφατα με δική του προσφυγή, αξιώνοντας με τη σειρά του ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Όλα αυτά, βέβαια, δε φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, από τη στιγμή που στο λιμάνι προσπαθούν να βρουν εξωδικαστική λύση. Και γι’ αυτό έχουν επιστρατεύσει τον μεγαλομάνατζερ, Ζορζ Μέντες, ο οποίος έχει αναλάβει το θέμα από πλευράς των «ερυθρολεύκων» και χειρίζεται αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις.

Εξάλλου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Σπόρτινγκ βρίσκεται στο πλευρό των παικτών που υπέστησαν το ΣΟΚ από το «ντου» των οπαδών τον περασμένο Μάιο κι αυτή είναι μια εξέλιξη που μπορεί να βοηθήσει για να λήξει… αναίμακτα η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή ανατροπή με την υπόθεση Λάζαρου - Έρχονται τα πάνω-κάτω, βάζουν φωτιά Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags