Facebook Pixel Ποια δικαίωση και ποια ΑΕΚ; Γι’ αυτό τα πήρε ο Λάζαρος και τα «γκρεμίζει» όλα - Έτοιμος για «ντου» αν...
| 2018-09-11 13:06:00

Ποια δικαίωση και ΑΕΚ; Γι’ αυτό τα πήρε ο Λάζαρος και τα «γκρεμίζει» όλα - Έτοιμος για «ντου» αν...

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποια δικαίωση και ΑΕΚ; Γι’ αυτό τα πήρε ο Λάζαρος και τα «γκρεμίζει» όλα - Έτοιμος για «ντου» αν...

Ποιος «φόρτωσε» άγρια τον Χριστοδουλόπουλο; Παρασκήνιο... φωτιά!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ουγγαρία για το Nations League, από την άποψη ότι ο Μίκαελ Σκίμπε δεν έχει ανοίξει ξεκάθαρα τα χαρτιά του για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως από ρεπορτάζ σε ρεπορτάζ διαφέρει η 11άδα και το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Γερμανός τεχνικός, κάτι που φανερώνει πως κανείς δε γνωρίζει τι... εκπλήξεις επιφυλάσσει πάλι ο κόουτς.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Κώστα Μήτρογλου, αν ο βασικός σέντερ φορ της «γαλανόλευκης» δεν καταφέρει τελικά να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν έχει δείξει κάτι στις τελευταίες δοκιμές, ωστόσο η λογική λέει ότι ο Τάσος Δώνης αναμένεται να είναι ο… εκλεκτός.

Αν, πάντως, ο ομοσπονδιακός προπονητής επιλέξει κάτι άλλο για την κορυφή της γραμμή κρούσης, τότε θα επιβεβαιωθεί πως κάτι «παίζει» με τον νεαρό επιθετικό, όχι μόνο στη Στουτγκάρδη, εκεί που έχουν ανοίξει σοβαρές «κόντρες» με τον προπονητή και τη διοίκηση, αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το δεύτερο μεγάλο «θέμα» είναι αν ο Μίκαελ Σκίμπε θα δώσει φανέλα βασικού στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Γερμανός τεχνικός δε χρησιμοποίησε τον άσο του Ολυμπιακού στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Εσθονία κι αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος θέλει πάντα να παίζει βασικός και να τα δίνει όλα για την Εθνική ομάδα.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» ετοιμάζεται αυτή τη φορά να δώσει φανέλα 11άδας στον παίκτη των «ερυθρολεύκων», ωστόσο άλλες «πηγές» λένε πως ο προπονητής δε σκοπεύει να αλλάξει την τριάδα με τα τρία «δεκάρια» πίσω από τον φορ (Πέλκας, Φορτούνης, Μάνταλος). Κι αν συμβεί αυτό, φυσικά, θα είναι κάτι που θα… τσιτώσει ακόμα περισσότερο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αξίζει, άλλωστε, να αναφέρουμε ότι η χθεσινή απόφαση δικαίωσης δεν επηρέασε τον παίκτη, ο οποίος σε αυτή τη φάση είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα. Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς τον έχει «τσαντίσει» και περιμένει πώς και πώς να αγωνιστεί σήμερα. Θα του κάνει τη... χάρη ο Μίκαελ Σκίμπε; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι... έστησε το μεγάλο κόλπο ο Ολυμπιακός - Αντεπίθεση παντού! - Τι ετοιμάζουν Τίγρης και ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags